#8 Wordless Wednesday

Wednesday, August 17, 2011

assalamualaikum.

ni haa sambungan wordless wednesday sebelum ni.  yang ni~
nampak tak apa sebenanya #ww sebelum ni

''kalau korang pun mahu join berwordless wednesday ni sangat simple, pada setiap hari rabu korang just kena tempek gambar tanpa caption. tak perlu bersusah payah, tak perlu nak rajin2 explain pasal gambar korang post tu k..just tulis tajuk #(entry yg ke brapa) wordless wednesday. meh tengok apa org kata/fikir pasal gambar tuh..kalau tak faham jugak..korang boleh usha SINI''

34 cOmMeNtS:

aiEz said...

smart casing tu..:)

Wan Pai said...

lorr..henfon rupanya..

Wordless Wednesday

sniffa93_aznil4eva said...

aiez: fon nih mmg bentuk kereta. hee

Kalamhati said...

kelazzz..=)

pCL [p@kcikLie] said...

cm mainan budak2 je ni hp..

cikcahya said...

smart la casing tu. nak pinjam boleh tak ? ngee :P

cinta siswi said...

cantek2..hehe..kalau bg kt adek..sah3 dia main gelek2..haha..

QaRr JaliL said...

macam kereta je :)

-iXxOrE- said...

waah!!cool giler!!!!!

SyazwanSarawak said...

awesomelah! :D

Hans said...

wahhhh
cantiknyaaaa

aNasaLbasa said...

huyoo, semat la~

hayatFARAH said...

nie budak2 nampak..
mmg selamatlahh~

Fadzmie Mohamad said...

Tayar tu boleh pusing ke macam kereta mainan tu? Haha.

tyka said...

pinjam

hehehhe

http://sitiatikah.com/2011/08/17/wordless-wednesday-9/

sniffa93_aznil4eva said...

hehe. fon ni sebijik mcm kete mainan..siap boleh keluar2 lampu lagi.

mmg fon ni bentuk kereta:)

peep said...

ingatkan kete upenyer enset..hik3x..

Odah + One = OdahOne said...

amboi ferrari tu...wow...nice pic!

e k i n said...

Smart seh casing tuh! tak pernah2 tgok. Haha.

Wordless Wednesday #5

sollehahn said...

gila cool handset nih

topek said...

wah..semat giler...^-^

SIKZAM 99 said...

kalau bg budak kecik nih CONFIRM dia akan masuk dlm mulut n baling fon nih..

ღ p!nk veLvet ღ said...

uish! smart lah :)

QueeN TerataI said...

nice & smart.. i like!

e z z a t y said...

smart!! :D

FaKArePa!n said...

ferrari tu..

butterflyana said...

Ni kes fanatik dgn kereta lah ni kan?


hee

sniffa93_aznil4eva said...

fon ni dr china rm180 camtu.

hehe plus mmg siap bentuk kereta lagi..

Areliff said...

brand ferari tu hu3

'mitchie' yusoff said...

nicely done ... mana bli ?
WordlessWednesday #8 Wat the fish!

Kotak Mancis / S_Basri said...

mna dapat casing fon tu... style

ame elms ! said...

is that a casing ? sangat hot okayy -.-

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

fuyooo mahal tu hikhik

Anonymous said...

hee ni bukan casing phone yg boleh bukak n psg blk tuh.. ni mmg phone ferrari, dari china:)