#3 Wordless Wednesday

Wednesday, July 13, 2011

assalamualaikum:) 

semoga harini semuanya sihat. meh layan #WW^^

''kalau korang pun mahu join berwordless wednesday ni sangat simple, pada setiap hari rabu korang just kena tempek gambar tanpa caption. tak perlu bersusah payah, tak perlu nak rajin2 explain pasal gambar korang post tu k..just tulis tajuk #(entry yg ke brapa) wordless wednesday. meh tengok apa org kata/fikir pasal gambar tuh..kalau tak faham jugak..korang boleh usha SINI''

45 cOmMeNtS:

QaRr JaliL said...

tak merokok..:)

4# wordless wednesday

syAzAnA said...

kalau ada gambar mcm tu pun, org still xterkesannn. -.-'

aiEz said...

merokok merbahayakan..hee

Shahrul Izwan said...

katakan TAK NAK KEPADA MEROKOK!
Alhamdulillah saya xpernah terjebak dgn merokok! :D

Entry terkini : Wordless Wednesday #8!

Eichikatsu said...

Nice beb!

Katakan x nk! :)

Fadzmie Mohamad said...

Belah kiri tu Dunhill mana? Indon ke?

eiyna zhafirah said...

katakan tak nak kepada rokok ! muahaha

Hans said...

rokok perisa paru - paru

Wordless Wednesday #6

Nazrul Azwan said...

tak merokok. merokok ibarat sengaja menempah penyakit :)

Amirez said...

rokok? apekebendanya tu?

syahiraaghani said...

jangan merokok!

Ruby Azahar said...

merokok membahayakan kesihatan . katakan xnak pada rokok . chewaahhh

kyrullanuar said...

terima kasih krana mgingatkan..sye x merokok...

pha is said...

kempen yg kurg berkesan... walau gambar dahsyat mcm mna skali pon, org ttp mrokok jugak... hehehe

hanumi ezzaty said...

KATAKAN TAK NAK KEPADA MEROKOK...
=]

aq noor said...

msj yg mndalm ni..

Wan Gerrard said...

rokok x macho :P

Abu Huzaifah said...

errr... tidak berkesan kalau gambar mcm tu...kerajaan kne stop trus pengeluaran rokok.. baru betull hikhik

FYA PELANG! said...

da insap. takkan tersilap hrg rokok da :D

Zulfahmi Abidin said...

.

Ewan said...

asapnya membunuh!!

Wan Pai said...

Even dah letak gambar camtu kat kotak rokok pun masih ramai lagi yang belum berhenti..

Wordless Wednesday

lilypelangi said...

katakan TAKNAK ! :D

ira mohd said...

wahhhh3. kotak rokok lak ekk :)

Fina Fento said...

masih jugak org dok beli..letak la ilustrasi apa pun, naikkanlah tinggi mana pun harganya tu..tetap orang beli jugak. haih.

^^nu[dd]yra^^ said...

katakan TIDAK kepada rokok...

AINNZ ABIGGAILL said...

Geli tengok kotak rokok punya gambar tapi still xde pape effect kat perokok

Adam Idris said...

sebelah kiri packaging kosong
sebelah kanan ade gmbr amaran
tapi xde beza pun dekat perokok

tapi at least itu usaha kerajaan kan
huhu

shuffey.armie said...

eh dunhill pack baru ke?

cik fa said...

katakan TIDAK kepada rokok

Bella said...

merokok membahayekan kesihatan :)

puan nina said...

tak nak!busuk tau...huhuhu

GaRy™ said...

ops... terasa... hahahahaha~..

Shalina Samsudin said...

tak suka bau asap rokok ! :)

Bill 丰 Kayroon said...

rokok berbahaya...

Afiqa Dayana said...

says TAKNAK MEROKOK ! hihi :)

shiqin ghazali said...

mhal da rokok skg..

forever love said...

saya tak suke asap rokok... grrrr

Sunah Sakura said...

alamak, tak nampak gambar ape...sebab tenet slow... =.=

Suhana Samsudin said...

awesome! siapa makan cili, dia yang rasa pedasnye. siapa hisap rokok, dia yang rasa kesannya. ;)

ame elms ! said...

soooo not good for our health ! :D

Kotak Mancis / S_Basri said...

xsuka la rokok... bukan sedap pon...( WW #2 ) ( WW #3 )

( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

Opah Kentang said...

bahaya-bahaya rokok...aduishhhhh..

ayie said...

ni menggalakkan apa??hehe

sniffa93_aznil4eva said...

assalamualaikum semua:)

ehe thanks ya komen..
gambar ni kawan org yang snap.. so tak tahula yang belah kiri tuh dari indonesia ke tak.

hee yang pasti gambar ni nak suruh masing2 fikir, berkesan ke tak letak gambar kesan merokok bagai, dah tentulah org yg merokok tak heran kan?

yang lain2 tu..rokok memang sangat taaaak bagus:)