31-7 Birthday Giveaway!

Tuesday, July 12, 2011

assalamualaikum

kalini aku join giveaway, dianjurkan oleh beberapa orang blogger yang berkongsi tarikh lahir yang sama iaitu pada 31/7, kiranya kembar tak seiras, lahir pun tahun lain2..hehe.

klik gambar ni untuk join~
Happy becoming birthday ya abg n kakak2, korang dah tua tahun ni..ifa je masih muda lagi:) semoga korang sentiasa dimurahkan rezeki & sentiasa bahagia~

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

hadiah giveaway ni akan disponsor oleh si kembar ni:) hee best wo! nak dapat hadiah free~ nanti diaorg akan pilih si bertuah melalui random.org. hee macam biasalah, harap ada rezeki:)

2 cOmMeNtS:

gadis melayu said...

insyaAllah rezeki awk.. terima kasih dan good luck..^_^

sniffa93_aznil4eva said...

thanks sis:)
hee