#5 Wordless Wednesday

Wednesday, July 27, 2011

assalamualaikum:)


''kalau korang pun mahu join berwordless wednesday ni sangat simple, pada setiap hari rabu korang just kena tempek gambar tanpa caption. tak perlu bersusah payah, tak perlu nak rajin2 explain pasal gambar korang post tu k..just tulis tajuk #(entry yg ke brapa) wordless wednesday. meh tengok apa org kata/fikir pasal gambar tuh..kalau tak faham jugak..korang boleh usha SINI''

25 cOmMeNtS:

mira madihah said...

ni mesti kena masa bday kan ?

QaRr JaliL said...

kne function.haha

Maii Yusre said...

Tak pernah rasa benda alah ni XD

Amy A. said...

ihihi..dlu main sukaneka kat pantai amik belon dalam tepung pon jadi camni jugak :">

Opah Kentang said...

hehhee..nakal sungguh sape yang buat tu.. :P

Anak Ulu Cheka said...

kena tepung koma hehehe

beLLa said...

lawa muka! hahaha

-iXxOrE- said...

hahaha!kena tepung!

Hans said...

putih haihh muka
hahahaha

Kotak Mancis / S_Basri said...

best kan mandi tepung... huhuhuuhuhuu... (jom klik) (jom klik)

Cik Domo said...

awwwwww...
tepong gandum! eh..tepong gomak..keh3x

izuee said...

sy pun pernah mengalami jga^^

mr_mrs mikko said...

hahaha..
penuh tepung oh..
ayaaaaakkkk!

-Wordless Wednesday-

Lina Liew said...

euwww.. xsuka kena bnda ni. lagi2 kalau telur cmpur tepung. hanyir. :P

snOw sakura said...

haha, kna prank ke?? ^_^

topek said...

erk...mandi tepung...?hehe..=)

FasiHaH SupiaN said...

hahahaha siapa yg buat ni??

ღ p!nk veLvet ღ said...

besday prank erk?

AINNZ ABIGGAILL said...

Bufday partaiii!~~

Adam Idris said...

Hahaha happy birthday!
Tu x cukup telur tu, cuba bagi, haha

Pustaka NurIman said...

makan tepung....

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

adeh la kecian nya...

followed!

Keep in touch!

alepridz said...

kene gambang besday ke tu? sian dier.. haha...

Mulut ku terkaku dihari RABU

Cik Domo said...

aiyooo..tepong gomakkk! keh3x

Wordless Wednesday #6 =)

hayatFARAH said...

baru tepung..kalo tambah telur..sodap nie!!haha