selangkah kehadapan~

Wednesday, July 27, 2011

assalamualaikum semua:)
hari kejadian 26hb julai 2011

wuhuuu sekarang aku dah 18tahun. baik. aku masih muda~haha banyak lagi benda yang aku kena belajar. walaupun tak masuk2 belajar lagi..aiyaaak!

terima kasih kawan2 yang wish birthday and tak henti2 doakan aku:) entry wordless tuh pulak gambar tahun lepas, aku kena mandi tepung..sampai nak balik rumah pun terpaksa jalan kaki

masa sambut birthday..cuma sempat potong kek tp tak sempat nak makan lagi..tup tup papa bersuara tanya mana baldi isi air? ehek mmg belum apa2 lagi aku dah lari lintang pukang. apakan daya,mmg lencun ah jawabnya. 

okay. ni haa kek aku tahun ni~kek aiskrim:)
papa, terima kasih sbb tak pernah berhenti untuk sponsor beli kek birthday semua anak2 papa. walaupun birthday papa sendiri, papa jugak yang sentiasa hulur duit untuk beli kek..hehe. hebat!

okehh. yang lain2 aku tak harap apa2..cuma thanks kak ika,izam & kak ima sbb baik hati kasi hadiah
special thanks untuk kak ika. eksaited dpt baju ni. weeeeh aku dah gemuk ah. pakai baju yang kau bg ni sendat habis. haha takpa jangan risau..nanti aku kurus sikit aku pakai eh baju yg kau bg ni^^

ceritanya kak ima menang cabutan bertuah masa 'karnival gegar metro' dekat JB, harini kak ima balik rumah & aku pun dapat lah benda alah ni. maa thanks! walaupun ifa tak minat sgt benda2 camni, takpa..terimas banyak2 eh.

hehe okaylah awak2 semua terima kasih rajin singgah blog ni eh..nak hadiah tak? takda apa nak bagi..ni haa aku mampu bagi gambar suami angkat aku kat korang sbg tanda penghargaan follow blog ni^^
larikkk~~

1 cOmMeNtS:

edzlin007 said...

hahaha... comel bang tu.

happy belated birthday :)
kek aiskrim, sedap tu