SALAM MAAL HIJRAH SEMUA:)

Thursday, December 17, 2009

1
salam semua:) selamat tahun baru yep! taon baru..hari baru..semangat baru..perangai pon kne baru gakz. hope taon baru lebey baik dari sbelum ni keyh. harap2 aku jadik lebey rajin ouh!^-^ haha okay2 aku arap korang semua..kita semualah kan trs mencapai kejayaan. yg mana nak skola pulak.. haha okay baru aku sedar..skola nak bukak dah tapi brg skola xbeli lagi. xpe2 nnti aku siapkan! emm gudluck korang untuk yg exam UPSR,PMR n SPM taon 2010/1431 nnti keyh.

aku baru lepas sggh2 blog kawan2..ramai yg kongsi cerita mengenai "maal hijrah" so ni aku sertakan antara blog yg korang bole baca untuk dijadikan panduan n aku promote blog dorunk..sape nak aku promote blog korang. len kali post lah bout hijrah:) *gurau saje* thanx:)

bro din3187
pojiepooh
loque
dayangs
huckeyman
ummatanwasatan
[sape lagi ea?]

2
sorry kat korang yg tggu award dari aku. aha award dah siap tp aku xpublish lagi. ehe sorry2-_-. award ni aku nak bg kat korang semua yg sggh blog aku n rajin bg komen kat entry aku..thanx!! hope korang amek niyh n tempek kat blog korang yg smart tuh eh..ni gak tanda time kasih kat korang coz jadi kawan aku. keep in touch eh!
[untuk semua:)]
tinggal satu level je lagi untuk contest kamiblogger tamat. support aku okayz:) pada yg xtau bout contest ni bole >klik sini<. happy slalu korang^_^

[congratz Malaysia!!]

7 cOmMeNtS:

ELYN said...

ehehehe mcm ni eh caranya nak kasi award. ohhh.camne mau amik?? hahahaha

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaah.. bes ke men bnda ala 2??

sniffa93_aznil4eva said...

::sis elyn::
wahai cik akk..anda hanya perlu save pastuh tempek kat ur blog. hehe

::@k1::
ahaha best2. dapat kawan baru:)

aimanjafre said...

eh saya dah singgah
bley amek ke award tuh??
haha

sniffa93_aznil4eva said...

boley sangat dah tu.
mmg untuk korang semua:)
jgn lupa amek ea

din3187 said...

tq sebab promote blog saya..

semoga info tersebut membawa makna kepada kita yer..

sniffa93_aznil4eva said...

tengs jugak utk info tuh:)