ADRIAD’s BEST BLOG AWARD 09

Wednesday, December 16, 2009

elo penduduk bumi:) dah lama gak aku xdpt award niy..tapi hari ni ade yg bermurah hati nak bg award kat aku. namanya Adriad..eh betulkan?? w'pon aku baru beberapa kali jugak lah masok blog dia..boleh dikira dgn jari je tpi dia tetap bg award kat aku. ni yg nak slalu sggh ni..aha thanx tau!

[thanx sbb suka blog niy..len kali sggh lah slalu yep.hee]
korangg nak award jugak x? bro Adriad niyh bebesar hati nak kasi award kat korang niyh...so apa tggu lagi cepatt terjah ramai2 ke blog dia. >KLIK SINI<

macam biasa. aku masih perlukan korang punya sokongan..kalau rasa nak support aku untuk contest "level master kamiblogger"..korang bole bg komen or bg idea ke kat entry "bantu saya ubah blog saya" THANX! KEEP IN TOUCH!

14 cOmMeNtS:

diaien said...

wah... bestnye dpat award

sniffa93_aznil4eva said...

ehe.
ye2.

anda pon bole dptkannya...pegilah ke blog beliau.

Nova Imoet said...

wah selamt ya..

sniffa93_aznil4eva said...

ehe.
thanx

psychopath said...

wah. nk jgk..

sniffa93_aznil4eva said...

haha gi serbu cepat blog dia.

eh kalau nak dpt award dari ifa pulak..kne tggu new year:)

Ieda the Rainbow Princess said...

Waahhh..congrats dpt award!

sniffa93_aznil4eva said...

thanx kak Ieda:)

Eyriqazz said...

congratz2...

http://eyriqazz.blogspot.com

Nova Imoet said...

thanks...
i follow u 2..

sniffa93_aznil4eva said...

::eyriqaz::
thanx:)

::nova::
smile at u:) haha

HEMY said...

apakebenda bloggerlevel ni??tak tau la plak..hehehe

award org bg aku..aku suke yg dia create sendiri je..yg main pass2 aku tak suke..hehehe

aNiSa hANg tUaH said...

hai..

aku tak penah pon dapat award
sob-sob-sob

sniffa93_aznil4eva said...

::hemy::
tgk entry lepas lau nak tau bout kamiblogger:) hee

::anysa::
alala korang tggu lah nnti aku wat award eh..nnti amek eh:)