LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER

Friday, December 11, 2009

CONTEST LEVEL MASTER KAMI BLOGGER
10 HINGGA 20 DISEMBER 2009

salam korang! oh oh bukak saje komputer terus aku update entry ni... mesti baca tajuk entry kali ni je korang tertanya-tanya apa yg aku tgh buat ni kan?. kali ni FCU COMMUNITY sekali lagi dgn menggunakan idea kreatif dan sangat bernas dorang tu jadi tewujudnyalah contest CABARAN MASTER KAMI BLOGGER ni.

jadi arini aku nak kongsi dengan korang semua apa sebenanya 'cabaran master kami blogger' ni secara ringkas & arap korangg akan rasa nak join contest yg "kamiblogger" buat untuk masa akn dtg okayy:)

1
contest ni baru je bermula dari 10/12/09 sehingga 20/12/09 nanti. Terdapat 4 level yg perlu dibuat. setiap peserta akan diberikan tugasan-tugasan yang menentukan samada peserta layak mendapat gelaran MASTER ataupun tidak. Yang menariknya kita akan dapat lihat peserta2 iaitu blogger bersaing sesama sendiri dan pada masa yang sama akan menaikkan TRAFIK! mestilah menarik!

2
Kesemua peserta contest ni cuma perlu menyiapkan tugasan-tugasan menarik yg diberikan dan mestilah disiapkan dalam tempoh yg telah ditetapkan. Bukan itu je..yang menariknya contest ini akan dinilai sendiri oleh PUBLIC(yang ada blog je lah en) melalui komen. Jadi SUPPORT aku keyh!:)
SETIAP KOMEN=MARKAH

3
hadiah yg ditawarkan pon amatlah menarik dan berbaloi sekaliuntuk tempat kedua dan ketiga pulak akan dpt pengiklanan selama sebulan di FCUCOMMUNITY & dapat 1 set PRODUK EKSKLUSIF FCUMIRACLE

semua ni info2 yg aku dpt kongsi dengan korang semua. maklumat lanjut pasal contest ni korang boleh >KLIK SINI<

akhir kata, wahai rakan-rakan blogger ku sekalian..jangan lupa sentiasa lawat,komen dan tinggalkan jejak korang kat sini:) aku sentiasa cuba yg terbaek keyh^_^

44 cOmMeNtS:

budin said...

good luck! =D

hanis-chan said...

awk jd peserta ea?
good luck. =)

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Howrait,Fa!Gd Luck to U girl!Same2 kite support each other ekk! ;)

I VOTE FOR SNIFFA!

p/s: Everybody Pls Do Vote for Us!

sniffa93_aznil4eva said...

::budin::
thanx tau:D

::hanis::
yep2..ni pon mencuba saje. hee thanx:)

::sis Ieda::
gila semangat!
yeah..haha do support us:)

farahaziera said...

oit..meriah kaw..hahaha
good lock taw!!ahakss

sniffa93_aznil4eva said...

haha fara oh fara:)
ahakzz yo yo thanx. haha

sukiminna said...

emm...gudlak yer..

sniffa93_aznil4eva said...

time kaseh time kaseh:)

support me alwayz yep

CiK sHaNasHaIDa said...

gud luck dear..
^_~

sniffa93_aznil4eva said...

than dear:)

DuRiAn rUnTuH said...

good luck dear!!hihi :)

sniffa93_aznil4eva said...

yeah:)
new friend ouh

thanx

psychopath said...

somoga berjaya.

itu sahaja.

sniffa93_aznil4eva said...

ahaha.
ape2pon korang comment tandanya korang support aku..
time kaseh:)

ELYN said...

comment


ya itu dia comment ku..ahahaha!

ELYN said...

LOL! tu sesaja jer..gd luck ifa! agagaga

sniffa93_aznil4eva said...

haha sis:)

oh comment..
TERHARU seyh
wekk:P

sachikuga said...

Gud luck !

sniffa93_aznil4eva said...

thanx a lot:)

detektif cyber said...

good luck..!!hohoho

sniffa93_aznil4eva said...

thanx cyberboy:)

eb! said...

good luck! vore saye pulak eh

sniffa93_aznil4eva said...

ahaha gud luck too:)

Mr ProPiTo said...

selamat berjaya .... ko kena dpatkan 50 komen.. good luck.hihihi

syazana said...

goodddddd luck..
hahahaha

aku msk gak bende uh,
tp tp mls nk buat entry psl dia..
so aku sokong kau je lah eh??
:DDDDDD

sniffa93_aznil4eva said...

ahaha yeah. susa gak nak dpt komen byk2 ni coz ramai sggh tp x drop komen.

ahaha thanx fren

sniffa93_aznil4eva said...

::syazana::
hehe tau kau join tp x tulis entry en..
xpe2 alwayz komen n support aku keyh.

hehe

Zayani said...

salam knal..
nywa,gud luck ye! ^_^

sniffa93_aznil4eva said...

salam kawan:)

time kasih eh.
keep in touch keyh

Cheza Cookies said...

All d best!!

loq said...

good luck!
iklan kat fcu best tu.haha

sniffa93_aznil4eva said...

::cheza cookies::
thanx

::atok::
haha aah best je. time kaseh

ELYN said...

comment 2

wakakakaka!
eh boleh spam ka?? >.<

sniffa93_aznil4eva said...

haha. rajin bebano nak spam byk2.
tak tahu. time kaseh banyak2:)

ELYN said...

rajin bebeno saya ini..HAHAHA
bangga sungguh rasanya
hahaha mengong -.-''

sniffa93_aznil4eva said...

wahh. bagus2
anak yg solehah

HAHA. trskan kerajinan mu ya..
oh ya ini baru level 1..ade 3 level lg:)

hee

Muhammad Ariff said...

good luck :)

sniffa93_aznil4eva said...

:) thanx eh

madyha :) said...

haha, gudd luck !
hope ifaa menang ! :)

sniffa93_aznil4eva said...

ahaha.
mady:)
thanx2

♥fiera♥ said...

gud luck!

vote for sniffa;)

sniffa93_aznil4eva said...

elo sis.
thanx2

Akimbo said...

gud luck eh! =)

sniffa93_aznil4eva said...

thanx:)