best moments at langkawi

Saturday, December 5, 2009

Im back:) hee kteorg plan nak pegi langkawi last mnt je..itupon abg solihin sepupu kteorg yg ajak..kteorg pegi 5 org je n tujuan utama g sana pon coz nak tgk LIMA..alang2 dah sampai sana memang kteorg jalan r n ampir semua tempat kat Pulau Langkawi tuh kteorg dah pegi ouh!

then time kat sana tuh aku xtau langsung bout sejarah Pulau Langkawi yg pasal sumpahan Mahsuri semua2 tuh..haha ketinggalan btl aku ni..tp xpe yg penting skunk aku dah tau dah.hee klik cni kalau korang nak tau bout sejarah langkawi and klik sini kalau nak bace kisah mahsuri.

haha okay byk gila sebenanaya nak cite tp cam panjang sgt nnti..yg plg penting aku suka langkawi wehh! tempat yg cantik,berangin n coklet byk gilaaa. kalau pandai cari kedai mmg dpt coklet murah gilo lah..ahaha

::byk sgt pict aku snap tp xbole nak sumbat kat cni lah..so ni antara picture yg aku snap tuh::
hakciptaterpelihara:)

haha. akhir skali...byk lah kteorg borong coklet! BEST!

14 cOmMeNtS:

intan said...

wahh! bestnya kau pegi sana.

smart pict:)

Anonymous said...

x tpu mmg best.... nih kali ke-3 k. ima g... n the best la cuz meriah.. yela LIMA pnye psl rmai urg dtg.... ari biase sunyi je langkawi... x trase nk dok kt umah aka tmpt kteurg stay cuz pemandangan cantik sgt.. dun worry bout budget sne xla mhl sgt(food, hotel n bla bla)cuz kl lg mhl tp kne pandai cr la...

sniffa93_aznil4eva said...

:intan:
yeah. tengs:)

:kak ima:
gila lah komen..putis ayat.
ahakszz
promote langkawi nampak!-_-

sniffa93_aznil4eva said...

puitis*

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Fa..Wahhh!N3 Fa nie buat
Sis rindu nk pegi Langkawi lg..
Last pegi Dec taon lps,honeymoon..Hihi..Seafood kt sana sedap & murah2!Pantai yg cantik,org kt sana pun ramah-tamah gittew..

sniffa93_aznil4eva said...

hehe.
ouh sis honeymoon kat lgkawi ek.
ahaha ta paya pegi jaoh2 en.
Langkawi pon dah best gila en:)

yep..cantik pantai kat sana ouh

syazana said...

waaaaaahhhhhhhh
aku pernah gi..
kecuali jet dgn pelampung besar uh. :DDD

sniffa93_aznil4eva said...

haha gila bangga.
hehe.
yeah!

mummynora said...

Hi Princess mummy pun pergi sana last November tapi tak tgk LIMA lah. Holiday 17 hari kat sana. Best kan, naik cable ride, swimming, COKELATlah yg best hehehe Nak pergi lagi tahun depan :)

sniffa93_aznil4eva said...

wahh.
lamanya cuti kat sana.
hehe yepz best gilagila en.

pasni kalau nak pegi ajk ifa skali ek:)

fcuteam said...

Tak bagitau pun datang Langkawi...? anyway .. mesti best datang sini kan?

sniffa93_aznil4eva said...

haha tau x.
sampai sana dok cari2 mana lah fcu miracle produk..
korang mmg juz on9 je ke?

best ouh!
nnti kalau dtg sana lg..infom eh:)

fcuteam said...

huhu.. kitorang kebanyakkan online je... semua keje online.. orait.. inform us kalau nak datang lagi.. :)

sniffa93_aznil4eva said...

ahha.
oraitee.
alwayz support korun:)

*thumbs up*