snow walk icity:)

Sunday, June 5, 2011

assalamualaikum

minggu lepas kot pergi snow walk ni.. ni pung sbb izam(adik) nak pi sangat, kalau tak mmg tak tahu la bilanya nak pergi snow walk ni.. 

harga masuk RM25(dewasa), RM20(kanak2)..lepas tu tunjuk tiket parking then diaorg akan bg diskaun RM10.  baju sejuk mmg diaorg sediakan.. tapi sarung tangan/kasut mmg kena sewa ah. nak tak nak korang mmg kena sewa jugak..sebab beku! melainkan korang mmg jenis kulit mcm baju sejuk tuh kan..

masuk2 je kitaorg semua kesejukan, awal2 dah rasa mmg tak boleh tinggal kat luar negara. tgk kat dinding ada termometer..tak silap suhu -15 mcm tu, mana tak bekunya kan. haha kalau korg yang belum pergi n nak pergi snow walk ni memang rugi kalau tak cuba setiap game yang ada kat dalam tuh, sbb best:)


lepas ni mungkin snow walk ni akan jadi lagi best n banyak benda lagi yg diaorg akan tambah.. next time nak pergi main laser tag pulak:)

5 cOmMeNtS:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haa next time jangan lupa ajak wani! hehehe

sniffa said...

hehe. okayh bebeh:D

achik ezam said...

umah saya belakang ni je :))

sniffa93_aznil4eva said...

ouh ye ke..senang. masuk free lah eh? tak payah byr parking semua:)

edzlin007 said...
This comment has been removed by the author.