new baby born:) ehehe

Friday, April 1, 2011

assalamualaikum semua

tak update sampai tgk blog ni pun tak terurus. haih selekeh. haha sibuk buat blog baru n mulakan perniagaan makanan pulak yay! 

ni kira blog bisnez kedua lah, kalau sebelum ni bisnez snifcollection yg jual pin kartun, rantai, tudung dan sewaktu dgnnya..sekarang beralih arah pulak ke dunia masakan. walaupun takda langsung kemahiran memasak, sampai dulu oven pun aku tak tahu gunanya untuk apa.

dan akhirnya...sbb suka makan,makan,dan makan, bermulalah keretian untuk memasak. HAHA okay dah mengarut.

straight to the point,

JOM JOM JOM support kami dalam dunia makan2 ni.. hehe
sila2 lah, dan dialu2kan korang cuba beli makanan yg kitaorang dah test n error..so kalau korang beli insyaAllah gerenti tak menyesel:)

klik  k untuk pergi ke blog snifluscious. terima kasih semua..
snifluscious.blogspot.com
nota: sekarang, semua tempahan kena pick up kat rumah. sorry takda delivery sbb ada problemo sikit.:)

3 cOmMeNtS:

Syuk Ry said...

huhu bisnes.. nice..

sniffa93_aznil4eva said...

hee. yup thanks:)

edzlin007 said...

aduh berbunyi dah perut masuk blog adik ini...hehe :)