wedding planner [edisi: kad & kotak]

Thursday, January 20, 2011

assalamualaikum

cerita pasal kahwin, hehe mood mmg nak kahwin ja. nak tggu masuk U lambat lg wo! so xnak buang masa, jom kita jadi ala2 wedding planner. emm byk lagi entry pasal persiapan kahwin abg bar. ini entry kedua selepas entry edisi:pening kepala.

sebelum kita pergi lebih lanjut, edisi2 kahwin ni aku nak share apa yang kitaorg dah pun buat untuk persiapan majlis paling besar yang pernah kitaorg cuba jayakan. special thanks untuk papa ktaorg, abg bar(bakal pengantin) sbb bagi kepercayaan kat kitaorg untuk setelkan semua2 ni..walaupun kadang2 mcm nampak gerun ja apa yg ktaorg cuba buat ni kan. haha dont worry okay, prinsip 'biar nampak mahal tp sebenarnya tak' tetap ktaorg pegang. aicehh sorry ayat agak mengarut!

kad+kotak+bunting(satu harga)
susah sikit nak pilih kad yg cantik tp murah, mcm mana nak dpt murah? senang je survey sampai rambang mata, paling utama kalau ada expo cepat2 serbu. kompem harga dorang bagi..sangat lah GULP. hehe

ktaorg tempah kad dkt cawangan baru amazon dekat seksyen 7 ja, kad lebih kurang mcm ni..:)

best,ada volunteer siap kira masa lagi berapa laju dia siapkan setiap 50 kotak. haha mula2 10mnt, pastu lama2 dah pro cuma 7 minit ja dia bentukkan 50 kotak:)  dah boleh kerja part time lipat kotak ni. last2 betul2 tidur dgn kotak. penat sgt la tuh..
kotak ni mmg betul2 satu harga dgn kad..kotak ni untuk bg kat adik2 bwh 12thn nnti..yg bestnya ktaorg letak gula2 and something yg boleh disimpan..nak tahu apa? tggu lepas majlis berlangsung. kalau x, nnti xsuprise:) next update, nak kongsi website kotak untk dewasa pulak. tggu keyh..yg kotak utk dewasa lagi blink2:)

okay, kpd akak2 n abg2 yg nak kahwin..korg pun boleh jadikan entry2 ni dan selepas ni sbg rujukan/survey utk pilih benda2 persiapan perkahwinan...insyaAllah setakat ni semuanya terbaik dr segi layanan masa nak bincang n design pun cantik2:)

4 cOmMeNtS:

SIKZAM 99 said...

untuk maklumat semua!!!!kotak ini izam lipat 600 keping kotak.....izam guna stopwatch telefon untuk kira berapa lama izm lipat....first - first izm lipat 50 keping kotak hanya dlm 12 minit.....masa yg paling sedikit izm lipat 50 kotak hanya dlm 5 minit....

sniffa93_aznil4eva said...

eh eh.. budak ni. sibuk je:D

edzlin007 said...

kotal nya cute...

sniffa93_aznil4eva said...

:)