GIVEAWAY-For Someone Lucky

Tuesday, January 4, 2011

assalamualaikum

miyyah(at)kertas nak bagi photo album (26cm x 19.5cm) yang sangat cantik untuk si lucky yang dipilih secara random.org.

giveaway ni berlangsung sehingga 16 februari ni, kalau korg pun terasa nak dptkan photo album ni join lah k..mana tahu kot2 salah sorg drpd kita yg akan dpt album ni kan.

[sila abaikan gambar tuh..ni la photo albumnya]
sis, ini sangat nice! hope boleh dapat ini album..kalau nak buat sendiri mmg perlu blaja byk lagi..

friends,happy n smile always:)

2 cOmMeNtS:

~♥ iella ♥~ said...

rasa cm nk join gk ler..

http://fadthnwan.blogspot.com

sniffa93_aznil4eva said...

haha. join lah skali..
mana tahu tiba2 jadi si lucky tu kan :D