begelap gelita + bbq:D

Sunday, March 28, 2010

1
BURGER KING | EXTREME PARK
DAYA,EIN & EMIR BIRTHDAY

dlm kol 3 camtu kteorg(classmate) bekumpul utk sambot bday mereka2 ni..bday pon nak dekat2 je oH! aha xpe2 janji korang dah semakinTUA..then perkara biasa lps mkn2..tgkap gamba n last skalik climb:) xde nak ckp pape lg dah..just nak korang tau aku syg korang semua^_^



2
PAKNGAH HOUSE

salam! helo2..arini earth hour so sblom aku nak pegi ke bday party kak zura(cousin)..smpat jugaklah kteorg begelap skejap then sblom nak kua tepaksa on blk lampu coz rumah xde org. kat jamuan tuh plak ada lah pelita n lilin(buat kat luar rumah so mmg xguna lampu just psg lampu utama je..bday party smbil support earth hour lah ney en:) so epi bday kak zura<33

[haha..ni je gamba yg bole aku letak..yg lain xsmpat nak mskkan]

aha..ta saba nak tggu ahad(4/4/2010) utk family paintball:D

5 cOmMeNtS:

Cik Akma said...

wahh dekat ke ngn xtreme park? kite slalu gak lepak kat sane :)

sniffa93_aznil4eva said...

dekat ouh.
haha.. oh yeke. nex time bolela lepaking sesama:)

psychopath said...

nak lepak sama gak bole?

sniffa93_aznil4eva said...

haha. alamak..
bole kot.

Anonymous said...

wah bgus2... enjoy tau... k. ima kt cni cmni jerk... nih memb2 tgh study penin pale bnyk sgt test.... tp k. ima ilek2... tgk je dieurg blaja... nyibuk...

hahahahahhaaa... hope sne ok2 tau... if ade urg order tros bgtau k. ima...