with smile:)

Monday, December 21, 2009

1
FUTSAL WITH FAMILY
20.12.2009 ~ 9 P.M
smalam kteorg main futsal dgn kazen2 semua...ada dalam sebulan jugak kteorg xmain ouh. ari sabtu aritulah pakcik ajak tp bila nak booking je dorangg kata dah penuh! aiyakk..haha last2 pegi kat xtreme park xde pulak org. pe yg penuhnya pon xtau la en..memula yo o lah semua nak main 2 jam tapitapi kompem2 lah xlarat punye. jadik main 1jam je lah:) gambar futsal xdek lagi..haha nnti lau ade aku upload eh.

2
level master kamiblogger dah pon tamat n results pon dah kuar..wahwah aku mmg takot nak tgk result...haha xtau nape ouh. lepas ramai yg bgtau aku mng gakla kat contest ni..so aku pon check lah kat fcucommunity n Alhamdulillah aku dapat no.2! aha tak sangka langsung coz waktu first2 contest ni start je aku g mintak semua org komen kat cni...tapi pastuh dah xsempat dah nak wat camtuh. lagi2 internet lambat gilos jadi xpat nak ngadap komputer lama2. thanx kat semua lah yg sggh n tinggalkan komen kat blog niy..aku suka sbb dapat kawan baru:) hope keep in touch je eh! xlupa gakz congratz kat MR.CUZ yg jadik "master". haha aku mmg suka blog dia...cerita semua best je en. Korang yg msk cabaran ni gak best dapat baca artikel korang:)

3
CIKNAB:)
kteorg dapat arnab baru..dulu ade jugak arnab ni tapi dah mati dah sbb sakit. sedeyh tol..tapi skunk dah dpt yg baru dan comel2 belaka. 2 ekor jelah yg ada*sepasang ouh!* tapi tulah yg girl tuh lagi tua dari boy..sis cat(pekerja rafabunny world) kata lagi 5 bulan dah kene pisahkan dorangg then lepas sebulan tuh dah bole kawenkan dorang. w'pon yg girl dah sedikit tua tapi xpe sbb skarang mmg Trend kawen dgn boy lagi muda dari girl. kan kan?[tp aku xnak] hee
kteorg memula kasi nama snif(girl) n sik(boy)..aha pelik bukan? tu dah gabung kesemua nama siblings kteorg tu yg jadi camtu tuh. tapi pasni kalo ade nama yg sesuai lagi akn dituka..yeah any suggestion?
4
SEMUA
korang kalo boleh nak mintak korangg tinggalkan link korang kat linkbox aku..>klik sini<. tapi if link box tuh dah penuh so korang tgglkan jejak korang kat ruangan komen kat ctu eh. thanx! nnti sng aku nak terjah blog korang-_-

32 cOmMeNtS:

psychopath said...

arnab comel cm tuan blog.

sniffa93_aznil4eva said...

arnab je comel.
tade kne mengena dgn tuan blog.
ahaha tengs abg CIT*

loq said...

bagi je name nenek
haha.siot no 2 bagi aku jeles je.haha.

sniffa93_aznil4eva said...

alalala.
haha eh bole ke lau adiah iklan tuh aku nak kasi kau? bole ke eh..

ouh girl nenek..boy atok! haha sengal

loq said...

iklan pe mende? T_T

sniffa93_aznil4eva said...

aiyak.

kan aku dpt iklan free kat fcu..
haha mana tau ley bg kat kau.
so kau lah yg iklankan blog kau tuh..

*mls nak bwat banner*

loq said...

ala aku rase baik kau gunekan.Boleh up blog kau ni.Lagi feymes la kau lepas ni nenek

sniffa93_aznil4eva said...

xmahu femes2.
oritee:)

ELYN said...

kasi nama azlyn kat arnab betina xD hua3

sniffa93_aznil4eva said...

azlyn?
xglemer lah..haha

ayumi said...

comelnyerrrrrrrrrrrrr.....=)

sniffa93_aznil4eva said...

hee. thanx:)

ayisy said...

salam. nak tanya. bela arnab ni mcm bela kucing tak? kalau kita lepaskan dia reti balik sendiri tak? hehehe.. takpun kalau kita takder kat rumah, dia boleh survive cari makan sendiri tak?

ELYN said...

lorh nak glemer kasi nama angelina jolie..amacam? hahaha -.-'

sniffa93_aznil4eva said...
This comment has been removed by the author.
sniffa93_aznil4eva said...

::ayisy::
haha lain sket lah. mula kne ajar lah arnab dia biasakan diri dgn tuan dia..nnti lau lepaskan dia kompem masuk blk dlm cage dia. pasal makan pulak awal2 dah letak mknn dia dlm bekas itu sje:)

::sis elyn::
yeah! glemer2. haha akn dipertimbangkan cdgn tuh..

afiera said...

jap2
arrghhhh !!
saket pale otakk
(jenuh pk nme)
hehe

Bie said...

wah dapat no2 maa takniah...hehehe

bab2 pasal binatang nie lemah lutut terus!!takut dgn binatang huhuhu....ahahahah

Ms.Independant said...

Comel gilerrr!!!

sniffa93_aznil4eva said...

::afiera::
haha pikir lagi..pikir lagi ek

::sis bie::
tengs! haha arnab comel lah. baik je..xdek cakar2 pon.

::ms. independant::
yep2. comel gila

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hye..Slmt Ptg,Fa..
Fa..CONGRATS coz Fa won the
Level Master Contest!Huhu..
Fa skrg dh bertambah ramai
kwn kn..Huhu..
Fa..lps abis jea Cabaran Level Master
tu Sis x berdaya trs nk belek2 blog..Mata Sis sakit2 sebab asik duk depan lappy..Mata Sis nie mcm ade probs lh since bln lps lg,tatau knp..Hr nie br boleh ngadap lama sikit tp bz lh plk dkt opis nie..
Fa..Ohh..Rabbit tu sngt cute owh!Nama die pun cute,cam tuan die..Hihi..Fa..sori..Sis kalo boley membebel,camnie lh pnjg da komen nie..Jumpe lg..Daaaaaa,Fa!

sniffa93_aznil4eva said...

elo kak.
hee nasib je ni mng:) nape nan mata sis? dah g check lom..yola mana elok pon dok depan pc lama2. sama lah kita..:)
tengs sis..yep rabbit tuh cute!

xpe2 lau sis nak bwat karangan pon xpe..ifa akn bace.hehe

rafaiz benitez said...

arnab tu cam hantu..
mata merah.
haha

sniffa93_aznil4eva said...

haha mcm hantu eh.
tu kesan dari cahaya lampu kat ctu:)

jiedan said...

salam,
waa,num2?tahniah,tahniah!
:)

eee,dulu un dah ade arnab.
tapi mati dah.sedeyh jewp.
wuwu,

btw,arnab itu comel!
:)

sniffa93_aznil4eva said...

hyep:)
thanx tau.
aha sama lah kita..sedeyh tol arnab dulu dah mati. haish..naseb ade arnab baru. :)

Useriez said...

wah sgt comel arnab anda..

sniffa93_aznil4eva said...

yep.time kasih:)

snifkha said...

huhuh... dh kmpem name.. baby redzam n baby bluezam... heh.. smpene bfday izam,so mest ade name die kan...

sniffa93_aznil4eva said...

haha.yeah. yela:)

sikzam99 said...

eh arnab tu bkn izm punya ke...sekarang arnab tu dah jadi babybluezam(J)baby redzam(B).....

sniffa93_aznil4eva said...

ehh izam silap lah.
babybluezam utk boy
babyredzam utk girl.
haha yep2:)

semua org punya lah. haha