sukasukisaya!

Saturday, April 18, 2009

1[MPV-PROTON EXORA]

kete baru keluaran proton(MPV) niyh seyes menarik minat aku..
1st-coz besa(7org dewasa)
2nd-nampak smart
3rd-keluaran m'sia

tp aku suka2 pon..apekan daya en..bkn bole beli pon. hehe. nnti bila proton kua kete model br yg lebeyh canggeh..(nnti lah bila aku dah besa nnti r kan) insyaAllah aku akn beli.=P

2
sepatutnya kteorg plan nak g pesta buku yg tiap thn akn diadakan kat PWTC pd mggu dpn(25-26hb4) tp di sbbkan pada arituh aku akn join explorace yg aku xbape pasti idea sape. Setiap skool dorunk nak 3 wakil jek(1 group)..so bila ckgu bgtau je yg explorace niyh nnti start kat skool SMK19 then nnti trs g kat komuter/train..pepandai r nek train sndiri..ikot tugasan diberi smpailah g KLCC nek jambatan yg kat tgh2 tuh.then nek trn train g area KL..dah abes tugasan tamat kat skool tuh blk. haha lg lah aku xcited nak g. so aku try msk la kott...xsure lah aku dpt msk ke x..kalo dpt msk. aku xkesah mng ke klh..janji dpt pengalaman.=D

aku smbung cite bout pesta buku tuh. td aku pegi en..dlm kol 2 camtuh kua umah[ngan kak ika,fara,izam,kak fatin] nek komuter, bpk gila lame tggu train! haha dah lah lmbat..smpai je train msk train dok tang pintu jek. camne tuh? korunk tau x kteorg xbenafas dibwatnye!*ngadu nsb* haha. kol 4 br lah smpai kat PWTC. kat sane kteorg jln2 smpai kaki nak tecabot+aku punya kaki melecet..*skt seyh*. kat sane jumpa Madihah yg result die gempakz tuh..Shem n Yan Rj lwk n kartunis2. pastuh kteorg beli buku rujukan/latihn(haha padahal xkan wat pon). beli majalah ujang,komik,mkn2 n bla3. td kteorg sgtlah n tersgtlah mereng. suka beb jln arini!=D
[pict mls nak diupload.arapmaklum]

3
bpk ngan adek aku izam br je g lawat kak ima kat kedah. dr arituh kak ima skt en? skt ape? x brapa nak pasti coz xpat dikesan. xclap penyakit tuh kalo dtg..mesti rasa skt area tang prt kan kak ima? so disbbkan xbape nak tahu apa punca/sbb sbenar kak ima skt camtuh..papepon mkn ubat ek! byk2kan doa..Allah tlg kita kalo kita mintak dkt Allah..InsyaAllah lpsniyh oke. InsyaAllah lpsniyh sng nak tumpukan kat study tuh.. moga dpt lah ek kak ima jwb final exam ni yo! so chaiyok2!

4
arituh 14 hr bln 4 kak su3y punya birthday. so ni special cake utk kak suzy ek! sayunk akk! epi alwyz ek!XD

[pssttt;xdekmasalahdtgtanpadiundangkaloxdeksbbkan?.]
[renung2kan.dan slmat beramal..hehe yeh!]

9 cOmMeNtS:

Su3y said...

A'skum dik...

Hehehe,so tu kereta impian adik ehh?keluaran baru dari m'sia...

Oh,ya...pasal kek tu...
Thankz so much dik,kek tu nampak sedap jer...
Hehehe,thankz sebab mengingati birthday akak :)
Btw akak dah add adik di facebook...
Accept akak yer dik? ;)

sniffa93_aznil4eva said...

waalaikumussalam.

lebeyh kurang camtuh lah.

okey. u r welkem sis..
ouh facebook ea. nnti ifa bkk.
tp ifa xretilah guna facebook tuh sbenanye. haha.

alone said...

exora memang cantik.. tapi besar la. huhu.

cantik eh kek tu. dah lama xmakan kek. uhuhu.

Su3y said...

Ohh,ok takperlah...
Akak mula2 dlu guna facebook pun mcm tu jgk...
Skg dah ok dah...
Hehehe...
Pelan2lah dik...
Yup,kek tu nampak sedap :P
Hehehe...

sniffa93_aznil4eva said...

~alone~
sbb besa lah bgs. leh bwk ramai org. haha

kalo kecik mini cooper r.. suka gilak..XD

~kak suzy~
heehe. yep2. nnti ifa blajar lg. tau xpe..nmpk sdp tp mcm rase xnak mkn jek..coz cantek..huhu=D

wandisini said...

salamz

aku pun pegi PWTC siap dapat autograph madihah lagi boleh tengok kat sini. kenapa gua tak nampak lu lak

rajin2 buat latihan dengan buku yang dah beli tu.jngan simpan je lak. jadi la macam madihah. serba kekurangan tapi berjaya tau

sniffa93_aznil4eva said...

eelo. thanx ea sggh.
ouh tau blog niyh coz dr kak ika/snifkha ek..

yuhuu mmg lah akn dbwat pon..kalo x..xbelinye buku tuh.

yep sis madihah tuh kira cth terbaeklah..

loq said...

kete exora memang lawa laaahhhh!!!

Azwar said...

thanks kerana sudi menyinggah ...
tolong bagitau suzilina supaya benarkan saya masuk blog dier...

well thanks....kalau ada masa singgah la lagi ....