tagged by dAkBaEk=P

Tuesday, April 14, 2009

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
xsuka. eh suka..cane nak ckp ek.
[mcm2 nak cite kat blog..tp bila dok je dpn pc n nak type trs blank.huu]

Blog siapa yg slalu anda skodeng.Nyatakan 5.
seme blog org aku usha kot! tp da most..
~dakbaek
~atok loq
~kak fara
~secretttoo
~sis suzy
~uncle aznil

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani & menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapakah orang itu?
itu mesti. sape xnak en? ahakzz.
org itu adalah org itu=D

Taken or single? Mana lebih bagus?
single but not available lg bgs.*merapu*

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
ntah. blurringg..penah ke aku niyh mintak kapel? *thinking*


Ciri2 idaman gf/bf anda? Nyatakan 5..
yg gile2.suka wat lwk.sempoi/simple.sggp thn ngan kerenah aku niyh.n bla3


Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
bila org msk meminang trs kawen lah! haha xdek2..men2 je lah.
hari maseh muda.^_^
[mana tau.. soklan jenis apekah iniyh?]


Nak berapa anak?
erkk. itu rezeki kot. ;p weekk

5 orang bertuah yang anda ingin tag:
sape2 yg bosan,xdek keje,rajin sgt,suka wat menatng niyh..silalah bwat yep!=D

[ada makhluk Allah tuh kate yg setiap tag yg dia dpt..akn dia tag kpd aku..and aku di kompemkan utk bwat tag tuh. dusshh2! penderaan lagi...aha. wekkk! dia pon akn dbwat begitu okehh! mwahaha=P]

HAPPY ALWAYZ KORUNK! SMILE SMPAI NAMPAK GIGI AJE..=D

7 cOmMeNtS:

dAkBaiK said...

lalalalala:P hehe
xnampak2 :)

eh singgle upanya dak kechek nieh...
bila mau besarnya..nak g memminang ah
heheh

okes smile alwaiz ;)

loq said...

aku tak kne kan?
la la la~~~

anyway,thx sebab credit kan blog aku tuh
:D

sniffa93_aznil4eva said...

~dakbek~

wekk=P
sape xnampak PENDEK UMO okeh! ahakk

yep. epi n smile alwayz!!


~loq~

hee. kalo rase diri tuh nak wat. silalah wat. penohkan blog tag ko tuh yep!=D

u r welkem!

p/s; best kan nyanyi lalalala=D

Su3y said...

A'skum dik...

Hehehe,1stly akak nak ucapkan ribuan terima kasih sebab slalu jer visit blog akak :)
Akak hargainye sangat2...
Btw soalan ni smue adik buat sendiri ker?
Hehehe,bestlah baca ur post yang ni...
Ehemmm...adik akak yang sorang ni dah mengenal cinta yer?
Akak baca macam dah jer :P
Hehehe...all the best dik,nak bercinta ok but studies jangan diabaikan yer?
Hehehe...
;)

sniffa93_aznil4eva said...

waalaikumussalam
elo kak suzy..=D

xlah. tuh dakbaek ats tuh yg soh wat..hehe

erkk. nmpak sgt ek cam dah? emm ntah lah..no comment XD hee.

thanx ea sis! gudluck in wuteva u do.

fArAh07 said...

hahaha
da bcinte yer
;P
btw thx ye coz salu visit2 blog ku yg xsbrape neh
haaha
btw.xde tag da ek
;P

sniffa93_aznil4eva said...

mana ade lorh.
men2 je kot.
tp kalo usha2 org tuh biase lah en;P
hee

kalo kak fara rjn wat ek=D