THANX 4 EVRYTHING!

Saturday, February 7, 2009

THURSDAY;5FEB2009
OUR BELOVED FATHER BIRTHDAY;)

TIRAMITSU CAKE[request from sis ika]


kisah sehari sblom b'day
wktu papa tgk cite jelita@tv3, kbetulan lak ada kat dlm cite tuh teselit tarikh 5feb++ dia pon kata;eh2 esk 5hrbln ari jd pa2 lahh..niyh nak bgtau kat seme org niyh[haha bole plak terprsan]

ptg tuh lak slepas kak ika blk dr keje dgn slambernye; pa.. nak duet.nak beli kek..[kak ika mmg!]
[hee blom penah lg dlm sejarah time b'day papa, beli kek gne duet kteorg. ehh yeke?]

knapa??
coz pada kebiasaan nya papa yg akn secara tetiba bg duit..dan soh beli apa2 yg ptt,padahal faktanya dia soh beli kek or apa2 lah kan.

kisah pada hari khamis
ptg sblom papa nak kluar; ifa nah duet kasi kat kak ika..korunk beli lah apa2 yg perlu.
[kan dah kata. haha lwk je. abg ba pon tegelak bila aku cite papa bg duet. itu maknanya kteorg dah phm dah mksd yg tersurat n tersirat papa]

mlm slepas isyak brlah kteorg seme g serbu bilik papa n SUPRISE!!(lagu epi bday). riaksi papa? muka nak wat2 tekejot je. hee dah tau sgt dah papa niyh..time bday die je mesti time tuhlah nak dok dlm blk lama2..pegi kedai jap lah..itulah inilah..

Fakta;
-mmg pada kebiasaannya kteorg akn wat suprise pada b'day seisapa saje dlm rumah niyh.
-bile time bday seseorg dlm umah niy..ada je pekara2 yg pelik belaku.
contohnya;
1st-time bday iwan.soh dia pegi kedai..dah dia tau kteorg ade udg di sblk batu..punya lah sepantas kilat dia pegi.. haha tgk2 dia nyorok kat blakng kete. kan dah kantoi.
2nd-xingat bday sape..tp sbb nak suprise punya psl.cake tuh tejatoh.hancuss.hee. best!
[kak ika kata;kek yg jatoh tuh bday die ouH! haha pdn muka!! wakaka. dah r kek eskem]

EPI BDAY AGAIN PA!
THANX FOR EVRYTHING!

sincerely;from all of ur children:D

9 cOmMeNtS:

senapang said...

ishk, tak patut btul korang nih...ade ke plak nak beli kan kek mintak duit papa..huhuhu

ada lg tak kek tu?uuuu mcm besh jew

lifeofsyazana said...

hahaha
gle pelik family korang :DDD

sniffa93_aznil4eva said...

-senapang-
kebetulan ramai org dtg kat uma. haha
so xsmpai bape minit je dah abes dah! haha:P

sbb kteorg x keje lg lah. so xdek duet.
ade pon praktikal je.

-syazana-
pelik? mane ade. standard lah kot. cuma family aku is hapenink. so bpk n ank sama je kpale. huhu:D

loque said...

aku tak pernah dapat cake
kesiannn*

sniffa93_aznil4eva said...

yeh?? seyes??
nnti aku bg kek kat ko ek.
tp kne dtg cni r., huhu

alone said...

nyam2.

uh. aku perlu breakfast.

sniffa93_aznil4eva said...

huhu. bekfes?
meh2 jempot mkn.:D

Anonymous said...

funny! fun!

food said...

waduh kue gede banget
pasti enka tuh , aku punya resep tuh masakan jika mau download aja di
blog saya di food-foodandrecipe.blogspot.com