colourful day!;)

Monday, February 9, 2009

C O L O U R F U L L I F E
hello fren! juz click! ahha. dun no la ape yg sedang aku bwat niyh. hope korunk epi n smile alwayz je keyh! have a nice day! ^_^
[^^suka ruang tamu yg camniyh! best3!^^]


rumah terbalik/reverse house?
aku pon hairan. pelik tp benar. tau lah dorunk nak wat kelainan kan. tp xkan sampai nak cipta rumah tebalik kot. sampai ada yg kat dlm2 umah skalik terbalik ouh. camne tuh? ape2pon style la.

wktuh aku tgh dok search-mengesearch kat google apa yg aku suka r kan.. antara benda yg aku search cam rumah,landskap,resipi2..pastuh terjumpa lak 1 pict bilik ni. ahha cun jgk bilik niyh..[w'pon simple je kot n xmcm utk jiwa remaja cam aku niyh. tp smart ouh! tingin nak makeover blk aku! kan best kalo dpt sponser ke ape ke en. haha*angan2 mat jenin*

haha aku pon xtau apa motif aku dok depan pc n search seme benda2 niyh. tp its fun koT!;D
yang pasti dan amatlah pasti aku suka SENI okeyh!

5 cOmMeNtS:

Anonymous said...

nice!

penjenayah.merah.jambu. said...

same hobila kite ni..
sis suke search bilik yg lawa2..
ade tu kan,die wat katil kaler dark purple and dinding cam zebra.
sgt sukeeeeeeee!!

sniffa93_aznil4eva said...

hehe.
kita niyh sehati sejiwa lah kak!
haha.
epi n smile alwayz ajeZ!;D

dAkBaiK said...

colorful!!! :)

sniffa93_aznil4eva said...

yeh! elo dak baik:D