sshhhhh!:p

Wednesday, February 11, 2009

pertama sekalik

ahha. entry sblom niyh aku ada ckp pasal apa yg aku search kat intenet niyh kan. niyh sambungan yg sentiasa aku wat! (mksdnya;aku sentiasa membuat SEARCH;p)

lepas tuh kan. aku pon tingin lah sukasuki je lah en. search pulak SNIFFA iaitu singkatan dr nama aku(Shyaidatul Nur Iqhfa Fatin). haha sblom niyh aku search iqhfa,ourcrazyncolourfullife ke kan ! xdek pula byk page yg kua..just 1 page ke kot. korunk tau x bile aku search pekataan sniffa,bape page yg ada?? bepuluhpuluh page yg ada. adoii sedess tol..smpai ada yg muncul web sniffa's travel la,sniffa spyware apetah lah..nama perfume lah. naseb bek perfume tuh laku! muahaha. sedih2. x privacy lah canggini. adoii sian tol. patotlah bila aku nak wat email or sumtink yg bekaitan dgn sniffa..mesti je dah ada yg guna. apa2pun xsgka lahh nama aku femess.. haha*JOKES*

keduanya;dpt msg from wada

wada; weyh ko ngan fara dpt teknik langkawi[bakeri]
reaksi aku;hepi&tekejot bkn sbb aku nak sgt teknik tp. hepi coz xsgka aku dpt sama ngan fara! haha. ajaib:D tapitapimakfaramcmxbagije.
dalam hati aku kata;snglah aku nak jumpa kak ima en! pastuh2 aku nak coklat!!!haha
kawan2 kata;kami serasi! best!kwang3. ntah kebetulan je lah. sahabat sjati lah niyh! huhu
mereka jugak kata;wahh bestnye korunk! langkawi tuhhh.. bile dorunk tau dpt lgkwi seme kate untung! ehh knape pulak?

bila ckgu/cik Annur tau yg kteorg dpt teknik;
dia kata bgslah! lebih baik msk..lpstuh die tanya kat sana dpt amek apa..aku pon jwblah 'bakeri'. (wktuh tu gak Zie gelak2). ckgu pon kata lah knpa zie nak gelak pulak?? awak tau x..dulu adk sy pon amek bakeri..bgs je dia msk ctu.(akn dtg chef la ek). lpstuh ckgu bgtau lah kat kteorg apa kelebihan amek 'bakeri' n dpt asrama..ape yg lawak lak kan. ckgu gak kata yg kebaikannya, mana tau 1 ari nnti aku boleh buat roti/mknn jenama sndiri ke! nnti zie jugak nak mkn!haha.adoiiyaii.. akhir skali ckgu smpat bepesan;kalo jd pegi teknik bgtau! nnti ckgu nak kirim coklat! haha:P

hampir seme kwn aku yg apply dpt teknik. ada yg mengharap lak xdpt..huh. klas aku ada 20 org kan. lebih 6 org yg dpt teknik..yg kompem akn pegi sorunk je (azly-sepang-k.a)..pastuh kteorg yg lain2 niyh..ada antara kteorg lak.. if ramai pegi..brlah dorunk pegi.. adoii!

ketiga;stay or pegi??

aku blurr suda! haha skunk aku amek SC IT. pastuh kalo aku pegi teknik aku amek BAKERI pulak. aik.. tersasar pulak en. so amacam? kwn n ckgu2 kata PEGI! aku rasa nak pegi,tp sayunk nak tgglkan SC IT n skool ssaas. TAPI aku rasa pegi pon ok jugak..tapi abg n kkk aku xgalakkan sgt.. tapi aku mcm nak pegi.. tp mcm xnak.. adoii 50/5o la kot. haha byk sgt tapi. so pendapat korunk?


6 cOmMeNtS:

dAkBaiK said...

haip dak kecik :)

sniffa93_aznil4eva said...

elo dak baik!:P

lifeofsyazana said...

wei,
jgn pegi..
klu kau gi..
spe nk buat kawat..
hahahha:DDD
kerek je aku..

tp tp tp..
kau gi je la..
sbb BEST tue kat langkawi..

sniffa93_aznil4eva said...

kawad3. uhh bosan gilak!
aku xnak!!!! ahh knape aku ouh..
hehee. weh2 aku skt r. dokte xkasi kwd!

tapitapi aku xtau lg lah biskot..
tahnxxx ea

Su3y said...

A'skum dik...

Hehehe,adik meman rajin update blog yer?
& rajin surf the net?
Ok,tat's cool asalkan surf ttg benda yang berfaedah...
Jangan salah gune sudahlah yer...
Hehehe...

sniffa93_aznil4eva said...

hehe. kak. dun woory ok.
ifa niyh xde lah smpai nak wat bende2 yg kurengg tuh kott..
hehe.. than ea