RM5-RM25~preloved clothes

Saturday, November 26, 2011

assalamualaikum

 harini kerja aku menilik baju preloved. tilik lah sangat~ check tang mana koyak ke apa ke kan. lepastuh snap baju2 preloved and edit sekali.

hampir semua baju masih nampak baru, and ada certain baju ja mungkin ada cacat sikit. sikit ja tak banyak tau. plussss ada jugak baju yang memang baru, tapi alang-alang campur sekali dgn preloved. hehe

siapa berminat jom tengok & beli sekali.

 aku upload 5 ja dulu. kalau nak bagitahu aku eh:D nanti aku kasi details~

nak lagi senang. macam biasa terjah terus ke facebook snif esty.

psst:tak tipu memang murah ni.

1 cOmMeNtS:

Mknace said...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited