malaysia vs syria

Thursday, November 24, 2011

assalamualaikum.

quick update. lupa lagi semalam rabu kedu-.-

game kali ni malaysia kalah lawan syria(kelayakan olimpik). takpa hope malaysia boleh perform untuk next perlawanan. harimau malaya boleh bah kalau kau:P

kitaorang 9 orang kesemuanya pi turun stadium. yang aku perasan untuk game ni dari awal sampai habis 'ultras malaya' punya team tak henti2 menyanyi & sorak untuk skuad malaysia. haha kira kalah pun ok lagi, kemenangan sea game haritu diorang sambung sambut dekat stadium bukit jalil ni.

yang lain tu. insyaAlah Malaysia boleh lebih majuuuu dalam bola sepak ye~

random-gambar


ha. penat menjerit. takda apa nak cakap dah. k tata^^

8 cOmMeNtS:

ZulhilmiRosnin said...

fuyoo~ g tgk bola tu... ^_^

sniffa said...

mesti:D

ZRX said...

mesti best kan.. untungla leh pegi~ :P

sniffa said...

untunglah sangatkan.
best la. lagi2 duduk tengah.. kiri kakak. kanan pun kakak. dua2 mmg arif pasal bola.. so asyik dengar diorg membebel ja.

ZulhilmiRosnin said...

ok la tu ade pengulas2 sukan.
takdela masuk tlinga kanan,kluar tlinga kiri je..hehehe~ :D

sniffa said...

haha. itu pun boleh^^

edzlin007 said...

Cayalah. Suka tgk para penyokong Malaysia sekarang. Lebih berdisiplin, takde dah mcm dulu sampai buta mata sbb mercun. harap2 kejadian buruk tiada lg sampai bila2

sniffa93_aznil4eva said...

yup2. harap lepasni pun mcm tulah kan:)