snifluscious product-10 orang terawal dapat hadiah!

Thursday, July 21, 2011

assalamualaikum semua:)
sorry if tak terjah blog korang, busy dok buat pau & donut bagai. hehe sabtu ni aku pi baca blog korang k^^

baru lepas kemaskini SNIFLUSCIOUS. korang boleh klik gambar bawah ni untuk tgk kuih raya kitaorg jual

sesiapa yang duduk dekat area shah alam dan sewaktu dengannya bolehlah order k:) pick-up sendiri @shah alam..

kitaorg tak buat servis penghantaran sebab seminggu sebelum raya papa dah booking kitaorg..ehee mcm biasa setiap tahun mmg semua adik-beradik kena turun pasar..tolong jual daging~meh meh singgah pasar seksyen 6 shah alam, gerai nombor 1. ahaha:P

PART PALING BEST KHAS UNTUK KORANG:)
10 pembaca blog aku ni yang order kuih raya 'snifluscious', minimum 1 balang~ akan aku hadiahkan:
diskaun rm2 + 2pcs pin kartun + 1pack kecil choc chip cookies

email snifluscious@hotmail.my ataupun mesej 0136465382 sekarang! tulis tajuk/msg HOMEMADE KUIH RAYA 2011-OURCRAZY


tambahan:  kalau list order dah penuh kami akan tutup order~ meh like page snifluscious@fb

10 cOmMeNtS:

aleen aiden said...

waaa...teringin nak rase macaroons..hu3

akoo said...

huu besnye ade bisnes adek bradek

Phat said...

aduh jauh nya s.alam....

sniffa93_aznil4eva said...

::aleen aiden::
jom lah order untuk raya. wink2~


::akoo::
hehe yup best:)


::phat::
hehehe. pahang jauh sikit ja tu:P

MaMa CyDa said...

alahai ... jauhlah shah alam tuh .. hu3

DoodleLicious said...

wahhh, macaroons pun ada jual nie ^^

fara anak abah said...

jom join cntest saya

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

SIKZAM 99 said...

nk..nk..nk..
kalau nk order

macarons-1balang

almond london-1 balang

biskut arab-1 balang

kalau order awal2 boleh dpt ganjaran skit...

kalau boleh order...gi kt blog saya n tulis kt chat box...TQ..

Ratu Tak Cantik said...

ratu pun duk area shah alam...nak pick up cmne eyh? huhu..anyway..mahal nya macarons tuu~ ratu nak yang tu~~~

sniffa93_aznil4eva said...

:: MaMa CyDa::
alaa jauh ke. hmm


:: DoodleLicious:
yup2. ini macarons gerenti sedap punya:)


:: fara anak abah::
thanks invite. insyaAllah nanti join:)


:: Ratu Tak Cantik::
ouh ratu duk shah alam ya. bolehlah try macarons ni:) macarons mmg agak mahal sebab bahan2 yg digunakan mungkin nampak mudah tapi nak buat dia mmg susah nak jadi + inti dia pun sedap2 tau. kalau ratu nak boleh la beli 1 balang 25 pcs~