wedding planner [edisi: semuanya selamat]

Tuesday, February 15, 2011

assalamualaikum
salam maulidur rasul semua:)

13/2/2011 @ RUMAH
NDAH CATERING

alhamdulillah persiapan yang xsampai sebulan, kira berjalan dgn lancar jugaklah walaupun banyak betul pandangan/cadangan org sampai xtahu yang mana satu yg kena dengar. alhamdulillah jugak cuaca baik ja sepanjang majlis berjalan..

abang bar akad nikah dgn sekali lafaz ja..n secara automatiknya kak nazirah dah jd kkk ipar kitaorg. xda ucapan lain yg nak dikatakan kat abg bar melainkan ''jadi lah lebih matang ya abg..:)''

okay mula2  kitaorg mmg risau pasal baju pengantin perempuan, sbb kitaorg design sendiri..nasib ramai suka:) masa majlis berlangsung pun mmg ada masa yg xboleh nak control sgt sbb ramai-.- terima kasih kpd kwn2 yg dtg..

layan picture,credit to bro hafiz.
gift-dewasa
meja makan beradab
kak ika, kak iqeen, iwan
papa-no renjis2, just salam2
makcik2 n saudara2 kami
before pengantin turun dari kereta
abg bar kena baca doa makan
lepas pengantin dah habis makan, izam(flower boy;p) sibuk makan dkt meja ni.haha
kak iqeen, awanis(flower girl) n me:)
uncle n aunty Ndah catering pun dari awal sampai habis majlis jaga majlis ni. thanks! terima kasih jugak sebab buat majlis ni nampak lagi meriah:) hee ramai ckp ikan sweet sour paling best...emm okay byk lagi gambar, just random. tgk gamba lain kat sniffalensa

update hentam sajalah je ni: esok dah kena terbang ke kuching, sabtu ni kenduri untuk sana pulak..family arwah mak..tata. salam.

3 cOmMeNtS:

man yusoef said...

warna tema yg menarik, boleh jadi ilham ni...haha

iqhram7798 said...
This comment has been removed by the author.
sniffa93_aznil4eva said...

hehe. tq:)
yup boleh2...apa salahnya.