choco choc pizza

Saturday, January 29, 2011

assalamualaikum


1
selamat bercuti! hehe.. uihh dari haritu nak siapkan chocolate tapi tak tersiap-siap ouh! dalam 1500pcs yg mesti dibuat tapi disebabkan kekurangan space sejuk (chiller) tu yang lambat sikit nak siap..

tiba2 terasa mcm nak buat bisnez chocolate lah pulak! hope kalau aku buat bisnez choc ni ada lah yg nak beli..tp choc compound jelah. compound2 pun tetap sedap n berkualiti... okay, jom tgk choc yg aku buat..


okay xberapa pro pun aku buat choc ni. asal sedap n nampak cantik dah cukup! hehe
2
aku baru lepas balik dr wedding ex cikgu math masa form 4 dulu dekat melaka, SELAMAT PENGANTIN BARU PN FIDA:)



lepastu, masa on the way balik ke shah alam kak ika call kata nak makan domino's pizza! lepas makan dr kenduri masih lapar lagi..perut ni ha tak reti2 nak kenyang ouh! tengoklah gambar ni..sangat menunjukkan pizza yg diorder mmg banyak:D yg join makan pizza ni mereka yg tolong ktaorg siapkan gift dalam 8org:)



wedding planner sedang berusaha siapkan gift..next update pasal kotak utk dewasa:)

4 cOmMeNtS:

Cik Akma said...

wahhhh choco choc nmpk sedaapp :D

sniffa93_aznil4eva said...

cik akma, white choc lah sedap:D hee

edzlin007 said...

Pro lah tu....cantik!

sniffa93_aznil4eva said...

kak edzlin, haha gambar je nampak cantik:p