lasagna lover:)

Saturday, July 3, 2010

LASAGNA|RESIPI DARI INTERNET
YOUTUBE TURUT MEMBANTU:)

[antara bahan yg diperlukan, okay laptop itu penting]

[tumis bwg putih n besar utk wat sos daging]

[lepas dah letak kepingan lasagna,lpstu letak sos daging(mcm utk spagheti)]

[time ni nak ratakan sos putih(mcm utk spagheti gak,bahannya susu,tpg gandum, lada)]

[rupa time bakar,lg 5 minit nak masak]
sblom n slepas. ni utk kak nazira(tng abgbar:D)

alhamdulillah. skali bwat jadi jugak..cuma xberapa cantiklah..smalam buat puding roti..esok? haha ta tau la...just try:) jom gemok!^_^

10 cOmMeNtS:

miss hav0c said...

uihh sodap2 tp citerla detail sket...eden x roti masak2 ni

sniffa93_aznil4eva said...

hehe. resipi dia panjang lebar..tu yg malas nak type tuh.

sape yg reti buat spagheti pon dah bole buat lasagna ni..

nnti akan datang bg resipi pulak ea:)

Frank Lampard said...

nak !

sniffa93_aznil4eva said...

emm..haha. tuka la..ur bday buat lasagna je r. sushi cancle.

Cik Akma said...

makkk haihh pandaii gilaaa mskk. jelessss T__T

sniffa93_aznil4eva said...

emm xpandai pon.

ni just tlg2 je.. kakak n adik yg beriye nak buat. hehe

last2 join sekaki:D

edzlin007 said...

waaa sampai letak laptop depan mata ya. syabas2....nampak sedap.

sniffa93_aznil4eva said...

haha. mesti..nak kena tgk youtube. how to make lasagna..hehe

yhanx.:D

sikzam99 said...

SEDAP,SEDAP,SEDAP!!!!!
UMMM...BETUL,BETUL,BETUL =)

sniffa93_aznil4eva said...

haha. mok.. kau mkn je keje en.