bila hati tergerak..oh!

Saturday, March 6, 2010

salam semua..lama gak xjenguk blog ni coz busy sket kena update stok utk snif collection.

so harini..mahu promote sket barang baru yg kteorg jual..sblom ni just ada pin kartun, klip kertas, rantai dengan handmade je n. skang ada la sikit2 penambahan yang berlaku..tengok jom!

1
[klik gamba utk trs tgk design lain(ada 3 type:fancy bag)]

2[ni pulak contoh pin bunga2 cinta:D aha ni cepat je abis nak tgk design lain klik gamba:D]

3[pencil case ni cuma ada ni je..so sape cepat dia dpt. RM6]

4[lesportsac product. kalerful...klik gamba trs g ke blog]

hee..okay berminat?? email kami kat snif_kd@hotmail.com

5 cOmMeNtS:

Aidi-Safuan said...

uish..banyak nyer koleksi..menarik plak tuh. hurm...

sniffa93_aznil4eva said...

aah just try je:)
ramai mintak..tu yg amek benda baru.

thanx eh

psychopath said...

ape tuh?

Cik Akma said...

lawaa la. yup2 menarikk :)

sniffa93_aznil4eva said...

::psychopath::
yg mane satu?

::cik akma::
hee thanx dear