BEST,CIKGU BAGI HADIAH!!!

Friday, February 12, 2010

salam semua! okay skola aku cuti smnggu sempena taon baru cina..tpi ada sesetgh skool yg cuti 3 hari je. naseb la en..papepon cuti tetap bukan cuti! sbbnya start taon ni skola aku akn bekalkan sebanyak yg mungkin set soalan(semua subjek) utk dibuat kat umah spanjang cuti ni..siap kat muka depan kertas bm dah buat jadual utk kteorg jadikan panduan..


cth BM punya omwork:
isnin-Rumusan1 / Pemahaman
selasa-Rumusan2 / Pemahaman
rabu-Kezaliman membawa padah
khamis-Seloka Pak Kaduk/Jalan2 Raya Kotaku
Jumaat-Serunai malam
sabtu-Tatabahasa & Soalan Novel
ahad-Tatabahasa & Soalan Novel
tambahan lagi presentation utk BM

itu BM lah..belom lagi addmath,bi,math,fizik,chemist n bla3..

anyway aku xrasa semua ni beban cuma aku tahu kompem aku nya kerja akan ada rongak2 gak..hee thanx cikgu sbb bagi kerja kpd kami:) n sorry kalau ada yg xberapa nak siap nnti..huhu:D SLAMAT BERCUTI SEMUA!

9 cOmMeNtS:

wunny said...

alahaiiii..rndunyeee nk wt kje skolah dlu2..skg ni assgnment kt u x bez mcm skola dlu2 :(

sniffa93_aznil4eva said...

hehe.
tula ifa pon xterasa nak tgglkan zaman pesekolahan nnti coz tau skola lagi best..
hee:)

-afiera- said...

adui .
miss school time .

Cik Akma said...

yeee tahniah! hahahah :P

btw, i miss my school time too~
hehh.

psychopath said...

jgn merungut
buat saja kerja2 tuh

saypOOL rafhtello said...

jgn malas2 buat hw ea..t bole masuk ukm..huhu

sniffa93_aznil4eva said...

:afiera:
hehe skool sgt best ouh:)

:cik akma:
thanx:D haha sori ingatkan korang pada zaman dulu kala..^_^

:psychopath:
haha sape merungut?? ta merungut pon..just ckp byk omwork n sori kat ckgu kalau xdpt nak siapkan sepenuhnya je:)

:saypool:
yeah..yup2 ta mls punya:)huhu siap promot ukm ouh!

old_trafford said...

bagus2..dapat hadiah homework..hehe

sniffa93_aznil4eva said...

haha tau xpe:)