menyempit tgk si sempit.

Saturday, January 23, 2010

salam korang! dah tgk cite adnan sempit lom?? td aku baru je pegi tgk si sempit ni kat sunway..seyes nak runtuh sunway tuh aku denga semua gelak..haha tp tu r malangnya aku xgelak sesakan dorang gelak. siap aku xdpt bezakan dorang tuh gelak ke mengilai dah..hee

mata ke mata,
dari hati, hati ke hati,
dari bibir, bibir ke bibir,
bicara janji, janji ke janji.


knape ek aku xbrapa nak gelak time tgk cite niyh..tp bila aku tgk iklan adnan sempit kat tv bole pulak aku gelak n xcited nak tgk..*musykil*. aku tau ampir semua org tgk cite ni mesti kata cite ni terbaek kan...haha yes! mmg best tp aku xdpt nak gelak sangat n cite ni xdpt nak bwatkan aku ketawa..lau ketawa pon sbb denga org blakang gelak punya xhengat dunia. then part blakang2 baru lah aku gelak gila2..haha mcm xdek prasaan je aku tgk cite si sempit ni kan..

aha papepon cite ni best la. so sape ta tgk lagi baek pi tgk okayh!:D

13 cOmMeNtS:

psychopath said...

ta tgk lg...
x ajak pun.

sniffa93_aznil4eva said...

xrancang. pas blk skool td bru plan nak pegi:)

redplasticbag said...

hee.baru tengok semalam der
part last memang tak tahan
haha
2 thumbs up untuk cerita melayu :)

sniffa93_aznil4eva said...

hehe. yep2.
*gelak besar punya*

saypOOL rafhtello said...

boleh la best..aku pun xgelak sgt..sbb trailer dia buatkan aku gelak..

sniffa93_aznil4eva said...

haha yep! sep2!
tu r pasal trailer gempakz..hehe bila tgk mmg best tp xterasa nak gelak sgt r..

madyha :) said...

haha, baru tengok cite ni smlm
klaka abess !
lol :)

sniffa93_aznil4eva said...

haha.:D

Anonymous said...

sakit pale r tgk cte nih.... lwk mmg lawak... if tgk cte melyu dieurg ckp kasar kte phm.... jd, x blh trime la care dieurg... mmg sewel r kuar panggung.. if hollywood dieurg ckp over n xxx word kte denga tp bwt2 x phm cuz their word full of meaning... mean cte hollywood xde kesan r lps tgk cuz we deny wat they show... if good no probs... pening2 pun cte nih best cuz blh influence urg utk tgk n evry1 ckp bout movie ni... tp x lrt nk tgk 4 da 2nd time... skali ckp... x tgk lansung mmg rugi... tu je nk komen...

Anonymous said...

aah la... dieurg 2juk preview cmua part2 best... so, ble tgk kte da blh agk wat would b happen... then nk glak x brape menjadi... mean factor surprise n lwk yg xde dlm preview ilang la.... mcm gimik ilang skit... tp kre preview die m'jd la cuz urg rmai g tgk cte nih... tket ful je... nk book pun ful jerk... if lmbt book la... bek pnye marketing... huhuhuh... tp mmg sengal r laki tuh... rs nk sepak pun ade... ble tang jiwang adoi... xtau nk kte...

snifcollection said...

haha bia betol panjang lebar eh.

ye r. ifa tgk x pening pon! cite ni xmcm cite "rempit", bohsia n yg lain2 tuh..

yela kalau xtgk mmg rugi. tp xsemua org akan gelak tgk cite ney...tp kira okayla cite ni en

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Iffa..apesal ketawa dkt ujung2 citer je ekk?Sis pun x fhm..Nnt la Sis pegi tgk citer nie..Nk tgk Sis pun ketawa tang ujung2 jgk ke x..Hihi..

sniffa93_aznil4eva said...

haha sis.
ifa pon xtau nape..tp bg ifa lawak dia xsampai ke hati ifa. ahakz:D

sbb tang akhir tuh lah yg plg klaka:p

pegi tgkk tau..rugi xtgk.hehe