uNiC PiCtuRe

Saturday, August 1, 2009

salam! heyya aku nak kasi korunk tgk pict2 yg agk merepek gaklah...mgkin ada antara korunk yg dah penah tgk n mgkin x penah en. pict yg korunk tgk niyh..nak caya or xnakcaya its up korunk ek! ade yg mmg realiti n rasenye ade yg xbtl pon kott...edit2 belaka.

PERCAYA TAK??
1
[sah mmg intenet kat mana2 je]

2
[seyes encik bkn saya! pompan yg kat papan tuh yg wat]

3
[ada sesape yg tercicir zip ker??]

4
[xpegi mana2 la kita alamatnye kalo camni. banjir3]

5
[ape dah jadi??]

6
[byk2 tempat kat cni jgklah tnh nak mendap]

7
[patutlah xjumpa kete2 aku ouh! kat cni rupenye..]

8
[ingatkan kwn mkn kwn je ade..ular mkn ular pon ade gak eh. ni dah lapo sgt dah ni]

okeyh2 ckplah tuh ek tgk pict yg agk jarang utk kita lihat kat dpn mata sndri...bila tgk bende2 yg pelik,seni,ilustrasi2 yg smart n kOol2 ni br r aku xrasa tension sgt...skunk pon aku da jarang on9 coz dah stat bz dah.

mggu dpn lak dah start exam penggal..waaaa tkt wo! haha blom lg SPM taon dpn br exam penggal dah cuak gila2 dah. mane xcuaknye...bce buku xsmpai 5 mnt dah ttp blk.(tulah aku.. xpena nak insaf heE;P) lps exam br r cuti pastuh puasa dah start! yehh excited aku nak pose ouh! eHh tp pose ganti lg 2 ari x abes lg. adOiyai. xpe2 pasni aku ganti. yg len2 xkiralah laki or pompan mane lah tau kan ade yg rongak time pose aritu..korunk lak dah ganti pose ke blom? heHe jgn lupa ganti ek.

oriTe...anda2 seme sMilE alWaYz yep! FrEnZ 4 EvA

5 cOmMeNtS:

din3187 said...

menarik gambar tu...

**jangan lupa ganti pose tau.. :)

sniffa93_aznil4eva said...

thanx!

HeE yup2! itu MeStinYa...

=D

Su3y said...

A'skum dik sniffa...

How r u sis?
Sihat?
Hehehe...
Hope u're doing well in ur studies yer...

Anyway gambar2 yang adik masukkn ni smue is so interesting sey...
Pelik jugak akak,ular makan ular :P
Hehehe...
Pelik tapi benar...

penjenayah merah jambu. said...

ops..zip dgn ular tu siyes cun...
haha,mebi ular tu ekor die gatal kut,nk garu tak de tgn,so die gigitla..haha..yeke..tifu je.. :P

sniffa93_aznil4eva said...

-kak suzy-
waalaikumussalam.
elo kak..sehat je deyh.
skunk study makin okey r dr sblmniyh ouh.

yup3 pelik tp benar;D

-kak secrettto-
hha
yeke??
mepek je ouh.;P