back to the past

Thursday, July 2, 2009

tgh dok usha gamba2 br n lama...tetiba tgk pict yg wat aku suka je coz ade kisah dsebalik gamba tuh..huhu kira cam bestla utk di share je..so check it out...

[kNk2 rIbEnA]
cuba teka apa yg kteorg wat?? okeyh2 aku cite ek..kteorg dpn ckgu mmg nakal..blakang ckgu lg lah nakal so bler time ckgu xdtg n ade ckgu relief...kteorg pon mintak kbenaran nak men Chi Ku PanG niyh. hehe w'pon cam kebudak2kan sket mmg sgt best! xpecaya trylah!;p

[bOn OdOri]
mesti korunk ada yg xbrapa pasti bon odori niyh apekan. sebnanye bon odori niyh akn dbwat tiap thn bg nak kumpul dak2 jepun yg ada n blaja kat m'sia niy..so aku pon sebok2 la join dorunk..yg bestnye kat bon odori ni coz dpt merasa mknn yg pastinya halal yg berasl dr jepun sndiri. cadangnye nak pegi lg thn niyh...=D

[after futsal]pict niyh time lpas Futsal kat xtreme park. n sempat lak posing ngan ayah aku..hee

[wall cLimbIng]niyh pict adek aku tgh climb..klaka gak bile tgk adk aku pnjt. coz sblm ni dia penah try panjat..tp dulu time dia panjat dia kne 'sakat' nan sorunk abg niyh..smpai dia nanges. then skunk tgk! dah pon berjaya! dia bole nek smpai ats n bole lak nek byk kali...=D

[sIbLinG-BLiNG]
misz this moment
cuba korunk kira berapa seme kanak2 riang yg ade kat pict ats?? haha niylah seme adk bradek aku n sorunk adek saudara aku...seme time kecik2 dulu. Kteorg mmg nakal ouh!=D

itu saje deyh stakat niyh...nnti aku share lg pict yg bemakna bg aku keyh!
HAPPY N SMILE ALWAYZ SEME!^_^

5 cOmMeNtS:

E said...

aku suka jugak kekadang tgk gambo2 lamo membangkitkan kenangan

Su3y said...

A'skum dik...

Wah!nice posting,akak enjoy betul baca ur posting...
Hehehe :)

Anyway Keluarga adik memang besar yer?
Ramai tu adik beradik kalau ditolak 1,sebab yang 1 tu ur cousin kan...
Hehehe...
Nice!
Happy family is always the cure of sadness ;)

sniffa93_aznil4eva said...

~E~
ahha. yup2 nak ilang tensen tgk pict lama2 pon best jgk.

~kak suzy~
waalaikumussalam sis!

agk besa lah...ada 8org.family ifa jelah plg besa kot..cousin yg len xramai sgt..hehe tu yg meriah tuh.

yep tol tu

fArAh07 said...

haa
update pn
ahahah

sniffa93 said...

hehe. yola ade masa dah=D