award n birthday!

Friday, May 1, 2009

1award from dakbaek yg sgtlah baek en!=D haha.
nak bg ni pon ade rulez gak ek.. hee. sape yg dpt award tuh kne wat niyh;copy image ni..then tulis sbarang komen mengenai penghantar award tuh

okeyh. first skali nak ckp thanx kat dakbek coz rajin menge'pass' menatang niyh kat ifa ek! hehe
okeyh skunk nak ckp pasal org yg bg award niyh ek. camne nak ckp ouh..
bout dak baek:~
*dia seorg lelaki.. yg xtaulah rupa dia camne.*
*yg pasti dia ade kaki,tgn,muka,hidung,mata,rambut[tu pon kalo xbotak lah en];p*
*die terer snap pict. cun n smart2 je pict yg die tangkap [jeless tau x]*
*dia suka buli aku..mane bek buli dakkecik! haha *
*name pon dakbek..mestilah bek kan?..wekkk!!!*
*dakbek niyh pon bkn btl sgt kan? kan3? =P*

aku nak pass menatang niyh kat..
+sis suzy+
+sis fara+
+atok loq+
+biskot+
+adek aerin+

2
[kek yg sweet niyh aku nak bg kat BYNA]

290409
epi bday my fren! sweet 16 yep byna! dah tua dah kwn aku sorunk niyh.. hehe. hope kaw happy kat pj sane...gudluck in wateva u do..aku xkan lupa r ko smpai bila2. sori r kalo aku/kita penah gadoh dulu2...[hha itu cite dulu punye dulu en] rindu lah kaw!! hehe...bffud okeh!

dah msk bln mei dah..cpt je masa belalu kan korunk.. epi belated bday kat korunk yg smbut bday pada bln april lps yah! moga dicepatkan jodoh! *haha xdek kene mengena pon*

3
slamat ari pekeje ek utk seme org yg dah pon bekeje. disebabkan adanye pekeje niyh lah kteorg dak2 skola pon tumpang cuti sama! haha thanx ea!;P sehari cuti pon bemakna jgk tau..okeyh skunk niyh nak kat exam dah en. so arap korunk2 seme dpt prepare lah ek utk exam nnti.. cuak jgk aku exam nnti. tau2 jelah aku niyh..bkn rjn sgt pon nak belek2 buku tuh..kalo tenung buku tuh lama2 mmg aku pakar r. ok.. slamat berholiday korunk!

pssst; ceria lah korunk ek sblom korunk diceriakan! =DDDD

7 cOmMeNtS:

Su3y said...

A'skum dik...
Hehehe...
Thankz so much for the award yer...
Nanti akak post kat blog akak :)
& sambil tu comment pasal adik plk...
Hehehe...

dAkBaiK said...

siapakah dakbaik yak :)

sniffa93_aznil4eva said...

~sis suzy~
hehe=p
okey ifa tggu yep.

~dakbek~
aah kan. sapekah makhluk Allah tuh..adoii

fArAh07 said...

hahaha
tenkiu3
;P

sniffa93_aznil4eva said...

welkem2=D

dextrike said...

hye hye! sj nk nyebok! :D
nama je dakbek, tp xpon! LOL! :))

sniffa93_aznil4eva said...

hahan sis.
tau2.
dak bek mmg bkn baek sgt pon..
=P