my babyBoO birthday:)

Saturday, December 10, 2011

assalamualaikum

HAPPY 12th BIRTHDAY MY LIL BRO, IQHZAM:)

nak tulis ringkas seringkas boleh. tapi tengoklah nanti apa yang aku mampu cakap eh. panjang lebar rasanya ni..hehe

sekali lagi happy birthday babyboo! takda apa yang boleh kak ifa bagi untuk tahun ni. birthday party dah kena cancle sebab izam dah pilih nak pergi cameron kan? so please please and please appreciate hadiah dari papa ni k. sorry takda apa nak bagi..cuma kata-kata lepas ni hadiah dari kak ifa. bila umur dah meningkat, k.ifa tak mintak lebih..cukup izam dengar cakap kakak & abang izam. cukup izam dengar cakap papa. dari sekarang and saat ni, izam dah kena start berdikari. lepas ni izam dah tak boleh terlalu bergantung dengan kakak-kakak izam ni.. bila dah naik form 1 lagilah izam kena berani berdiri sendiri. izam tak boleh nak harapkan kakak izam ja.. izam kena bangun and percaya pada diri. izam dah tak boleh takut-takut. pedulikan apa orang nak kata, jadi diri izam seadanya. bila orang tegur jangan terus nak melenting, orang tegur bermaksud orang tuh pedulikan izam dan sangat peduli.

kadang-kadang izam buat orang geram sebab degil. *k.ifa tahu k.ifa pun degil* hehe. ok sambung lagi... tapi tolong ingat kitaorg and papa terutamanya dah banyak  berkorban untuk izam. lepas ni tak semua benda izam nak kena harapkan kitaorg, izam memang kena bukak mata dan pandang diri izam, ubah perangai. izam memang baik tapi akhir-akhir ni izam suka mendengus. tolong..kak ifa nak tengok izam yang dulu. izam waktu kecik2 dulu. kalau izam sayang mama, izam kena doakan mama selalu..izam kena buat mama happy kat sana. izam tak boleh buat mama sedih. dengar cakap papa, paling penting hormat papa. and yang lain izam pun tahu2 sendiri lah k. 

"mama nak tengok izam jadi anak yang baik, papa lagi lah nak tengok izam berjaya, kitaorang pulak cuma nak izam buat mama & papa tersenyum"


apa benda kak ifa merapu pun taktahu la. banyak benda nak cakap..cukuplah yg ni dulu:P


1 cOmMeNtS:

brainsikk said...

happy birthday izam.. jangan nakal-nakal :D