kehidupan baru bermula

Sunday, December 25, 2011

assalamualaikum


sekarang aku baru start study dip pengurusan perlancongan dekat politeknik sultan idris shah(PSIS), sabak bernam. Alhamdulillah takdalah jauh mana dengan shah alam.. 

waktu first2 datang psis aku tak terkejut dgn persekitaran kat sini sebab aku mmg dah tahu yang psis ni kawasan hulu jugaklah, kiri kanan pokok kelapa sawit ja, lepastu ada laut. sampai ada lect yg ckp psis dah mcm poli mukah sarawak. 

Haha. serious cakapla..psis lagi hebat dari poli mukah! atleast kat poli mukah boleh keluar beli brg, kemudahan kedai pun dekat..klinik,kedai gunting rambut,kedai runcit semua kira dekat. psis pulak kalau keluar ja dari pintu pagar kena pikir doploh empat kali nak pergi mana sebenarnya-.- 

okay setakat ni aku tak rasa susah pun duduk dekat psis, walaupun takpat nak keluar pegi manamana tapi nasiblah suasana sini tak serabut + nanti bila cuti boleh ja keluar pegi pekan n tgk laut naik bas. kat sini pun aku jumpa n dpt knl dgn kwn yg satu kepala..roomate pun best^^ hopela harihari lepas ni pun akan okay ja~~

ni aku nak share sikit gambar psis & jabatan aku.


haa bestlah ni kan..bestlah kan suasana dlm psis ni? walaupun pandang luar nampak lembu kan. haha:P

ni pulak roomate aku ayu,ika & akma. ayu jenis blur2, ika yg asyik dok bergelak dgn aku, akma si pemalu & kuat makan. haa sayang diorg:)


jalan sini jom! kwasan sini banyak org jual kerepek kat tepi jalan and kalau dtg sini mesti pergi BNO, pekena mee udang diaorg sambil2 tuh boleh menikmati suasana tepi laut^^

nampak tak nampak tak keudangan melanda?


macam ni lah hidup aku sekarang. dan yang pasti bisnez tetap terus beroperasi dan diuruskan oleh k.ikha n k.iqeen. selamat mencari rezeki kakak2 ku! haha takpayah nak rindu aku sangat lah wey^^

2 cOmMeNtS:

Edzlin said...

Selamat belajar!!! :) Cantik tempat mu

Erra Syahirah Sms said...

Lecture2 ok x?sy bru na join psis ni bln 11