FLEA MARKET SPACE U8

Friday, December 2, 2011

assalamualaikum:)


mesti yang duduk area kl/shah alam dah sedia maklum kan yang Shah Alam sebelum ni tak boleh buat/ada pawagam. and bg aku memang bagus lah Shah Alam takda wayang, aman sikit. ouh okay itu bukan pointnya. aku nak bgtahu yang sekarang Shah Alam dah ada pun wayang, MBO lagi tu dekat 'Space U8' yang terletak di bukit jelutong. 

sekarang tempat tuh orang dah mula sebut2. first eco mall katanya. tumpuan orang pergi sana sebab ada wayang..kedai kat situ pun belum bukak lagi tapi dah full. belum lagi lepas ni akan ada tempat karaoke & bowling. memang boleh kata macam best:D

aku pun belum pergi terjah ke space u8..dari sebelum space u8 ni bukak memang dah plan nak cari lot kat situ, nak bukak snifluscious studio tapi sampai sekarang belum sempat nak kesana. harap adalah lot kecik yang boleh disewa nanti..hehe

untuk permulaan ahad 4hb ni kitaorg try join FLEA MARKET kat situ dulu. nanti kitaorg akan jual homemade food yang confirm sedap n harga bepatutan macam cheese and fruit tart, pizzaaah, sandwich, sheperds pie & cupcakes! 

so jom korang serbu space u8, ahad ni. siapa yg plan nak pergi hari lain..tukar lah. pergi hari ahad eh! :) support kitaorg yang baru nak maju setapak lagi ni. hehe

3 cOmMeNtS:

Mknace said...

:) :) :)
i'm back
terbaeekkk!!!!
jengjalan dari mknace unlimited

hamzah ian said...

tak tahu pula shah alam tak ada pawagam.. huhu

Perfumes Farm said...

Hi,

Join Perfumes Farm Contest and stand a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret. Join now!