with love-icity-the wheels

Sunday, October 30, 2011

assalamualaikum.

terasa mcm pagi ni banyak gila benda nak cerita. tapi cerita lapok lah sikit..selalunya ada apa2 je mesti terus update, ni pulak cerita dah nak seminggu baru nak letak. ah gasak~
cousin-cuzie mai cuti shah alam. taktahu nak pergi mana jadi tutti fruitti lah jadi mangsanya. 

icity
sementara diaorg masuk snow walk. aku, kak iqeen & izam duduk lepak makan:) 
ha apa dia?
mok.
muka beku. hehe. madiha:)
kat icity just ronda2..tak buat apa sangat pun.

roller blade @ the wheels
the wheels ni terletak dekat subang avnue betul2 sebelah carefour..masuk dalam bangunan memang tak hiduplah tempat ni. tapi pergi tingkat ats sekali, ada tempat korang excercise. 


serious best! nak main kat depan rumah/ kawasan rumah memang tak rata..so sini kira port best nak rehatkan minda:P

dalam minggu ni berjlan jelah aku.. sebelum ni jalan raya pun tak nampak. takpa kalau sekali sekala kan? habis duit aku jugak. :D

4 cOmMeNtS:

Tashalecka-lecka said...

ni yang 3jam rm20 tu erk???

sniffa said...

2jam rm 15.

whole day rm 25:)
tapi untuk kali kedua n seterusnya as member jadi rm20 untuk whole day:)

edzlin007 said...

ooh pernah pergi sana sekali main rollerblade, mmg best gila. the best kut, kat penang ada pun tak se-best sana.

iedchan said...

wah,...bestnye reti main roller blade...badan sy tak seimbang la..hehhe..asik jatuh2 je kalo men..