icity dah makin baru~

Thursday, September 29, 2011

assalamualaikum semua

alamak dah ada orang tegur eh kenapa tak hupdate blog.
wuuu sorrrrrrrrrrrrrrrrrry sekarang terlalu busy dengan rutin harian=suri rumah. hehe tapi takdalah busy sangat, cumo takdo maso nok hadop komputer lamolamo~

ni ha haritu, lepas pergi beraya sakan. haha cerita lama eh. saje pergi Icity. dah lama jugak tak pergi..bila pergi terus teruja..sebab setiap kali pergi mesti ada benda baru.

rasanya setiap bulan kot, diaorg mesti tambah benda baru..sekarang dah mcm ala2 fun fair pun ada.

gambar sekitar icity.
ni mula2 icity bukak memang dah ada. 
ni ha antara yang baru. rm5 untuk seorang~
tak pulak aku masuk kat sini. nantinanti lah try masuk sana.
masa jalanjalan haritu, nampak ini hantu. dah diaorg dok pandang2, kehulur kehilir..aku pun apa lagi. panggil depa untuk tangkap gambar..dalam topeng tuh mesti kembang kempis je hidung, perasan diaorg femes amos:P
haa. yang ni benda alah mcm keretapi pusing dekat lampu icity..konon2 nak lihat kawasan lah. benda alah ni mcm basikal sikit, dia automatik gerak, tapi kalau mu nak hok laju, mu kayuh lah deras sikit. lepastu kalau mu rasa nak main pusing2, dia ada stereng boleh pusingkan benda alah ni. tapi aku gayat, memang terjerit2 la, naik menatang ni. kat benda alah ni siap ada lagu, semua lagu nak jiwang2 ja. nak naik rm5 seorang~

k ni nak share video masa naik keretapi boleh kayuh tu. haha sorry abaikan suara aku yang kalut, gayat naik benda alah tu.
video


banyak lagi benda baru dekat icity ni yang diaorg tengah buat, kira sesuai lah untuk santai dgn family..yang tengah popular kat icity ni mcm lasertag, rumah ais/salji, lampulampu, reptile house, game2 ala funfair & mcm2 lagi~

0 cOmMeNtS: