a e i o u stop~

Monday, September 19, 2011

assalamualaikum semua:)

yeah. malas malas malas malas nak duduk depan pc lama-lama. pergi blog korang pun aku dah jarang tinggalkan jejak. 'malas' sila pergi jauhjauh. 

sekarang banyak habiskan masa dekat facebook page snifluscious + facebook snifestycollection.

klik kalau korang suka satin shawl, pashmina, cotton shawl, dress dan sewaktu dengannya.

klik kalau korang suka makan! haha. cheese tart, homemade lasagna, sheperds pie, cheese cake pun ada!

blog snifluscious n snifesty pun tak banyak yang diupdate..so korang rajinrajinlah klik like dekat link facebook page atas ni. support kitaorg punya bisnes:D baru lagi page tuh.. untuk link blog pulak ada dekat side bar blog aku ni^^

masa buat cheese tart untuk open house kakak ipar..kak ika tiba2 rajin pulak nak try benda baru. so percubaan pertama contengconteng atas cheese tart guna pewarna memang menjadi. 

nextime,bolehlah try buat macam2 corak lagi. customer pun boleh request nak warna n corak apa, macam orang selalu buat atas cupcake tuh kan.

kata kat kau: bila nak ajak aku datang open house? lalalala hehe

1 cOmMeNtS:

edzlin007 said...

wah..cantik gak cheesetart camni :)