Handmade Gift Favors-ZFcraftCorner

Wednesday, August 3, 2011

assalamualaikum,salam ramadhan.

khas untuk korang yang tengah cari gift box untuk wedding , birthday party & apa2 majlis yang korang buat.

meh aku nak share pasal ZFcraftCorner yang menyediakan 'handmade gift box/bag & custom box', dibuat, direka mengikut kreativiti sendiri menggunakan pelbagai jenis kertas, riben, butang & barang keperluan kraf yang lain.

1
korang boleh request/bagitahu apa yang korang nak. contoh: 
tema warna black/silver/white-nak bentuk love, then nanti ZF akan designkan satu kotak contoh untuk tunjuk dekat korang.
ni design ikut tema yang tadi tuh, lepastuh ZF akan buat ikut kuantiti korang nak
2
ZFcraft juga ada sediakan pakej jimat, RM1.00-RM2.00 sekali pakej dapat kotak+riben+kerepek+gula2.

3
antara design gift bag/box
(a) ni corrugated gift box. cantik kan?
(b) si comel ni goodie bag. kualiti bag ni mmg terbaik! nak bagi VIP pun sesuai.
(c) ha ni aku suka:) handmade paperbag..pelbagai size disediakan
(d) brown paper bag ni sangat simple, dihias dengan riben+corak
banyak lagi yang korang boleh pilih..buku scrap, kad, box untuk letak yasin & mcm2 lagi..yang pastinya dibuat secara manual menggunakan tangan eh! harga pun tak mahal..sesuai untuk semua majlis:)

wuhuuuuuuuuuuuuuuu best kan? jom support produk handmade!
untuk maklumat lanjut~

3 cOmMeNtS:

ZFcraftCorner said...

Tq3...really appreciate it...

sniffa93_aznil4eva said...

:D

Fad said...

hai ifa!!!keep in touch ya!