#10 Wordless Wednesday

Wednesday, August 31, 2011

assalamualaikum, salam lebaran & selamat menyambut kemerdekaan yang ke-54^^



'kalau korang pun mahu join berwordless wednesday ni sangat simple, pada setiap hari rabu korang just kena tempek gambar tanpa caption. tak perlu bersusah payah, tak perlu nak rajin2 explain pasal gambar korang post tu k..just tulis tajuk #(entry yg ke brapa) wordless wednesday. meh tengok apa org kata/fikir pasal gambar tuh..kalau tak faham jugak..korang boleh usha SINI''

14 cOmMeNtS:

::contengan hati::)) said...

anak2 bapak ;)

Anak Ulu Cheka said...

adehhhh kekenyangan tu

aiEz said...

letih sgt beraya ke ni?hehe..:)

cinta siswi said...

haha..lucu sungguh..bapa borek ank rintik..:)

alepridz said...

cis~ baju raya family aku pun semua sedondon semua color purple...

cantek kan purple... hak hak..

syAzAnA said...

perghh. penat ke semua ni? haha



#15 Wordless Wednesday!

mAsHiMaRo said...

bapak borek anak rintik:)

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ nape sume terbongkang je 2?

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

kecian nya raya sakan ni...

shera haifa said...

smua kenyang + ngntuk ehh? ermm bnyk sngt makan laa tu

Anonymous said...

hehe. bkn sebab banyak makan lah korg.. ni sbb 2 hari tak tidur, berniaga:)

Kotak Mancis / S_Basri said...

lotih bebonor.... mesti makan ketupat banyak sngat nie... haaahaaahahaaa

edzlin007 said...
This comment has been removed by the author.
edzlin007 said...

kasihan keletihan ya.