wiiiiiiiiiiii. Pashmina,riben,love2 semua ada..

Friday, July 29, 2011

assalamualaikum:)

yeah. setelah sebulan jugaklah snifcollection berehat.. harini kitaorang dah update untuk ramadhan:D


1
harimau malaya mengaum~ lala jom beli pin ni.
RM3

2
LOVELY SWEETY
RM2.50-RM3.00 [BUY 3,GET 1 FREE]
ni haaa. pin love ada, pin riben pun ada. boleh n sesuai pakai dkat baju takpun style skarang pakai kat tudung..memang sweet!

3
PASHMINA. yeah 100% pashmina.
RM20 ONLY (termasuk postage eh)
yang ni mmg boleh kata paling2 customer suka..yang bestnya, pashmina ni mmg lembut & tak panas:)

4
RIBBON HAIR CLIP / RIBBON BROOCH
size: 3 X duit 50sen
RM4 each
yang ni mmg besar sikit. boleh pakai kat baju takpun aksesori kat atas tudung..

wuhuuu. okay dah~jumpa korang dekat snifcollection:D

2 cOmMeNtS:

Hans said...

cantilah pin harimau malaya tu

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

WAHIDA ALIAS said...

cantik...selamat berpuase by the way!