tempahan macarons untuk raya (twin-pack)

Thursday, June 23, 2011

assalamualaikum 

harini semangat nak update mengenai macarons untuk raya 2011. okay puasa pun belum lagi kan? hehe buka tempahan awal sbb senang nak kira order. tahun ni aku tlg jualkan..tahun dpn insyaAllah baru aku edarkan macarons snifluscious untuk raya~

APA ITU MACARONS?
macarons ni sejenis manisan yang berasal drpd perancis. tapi kali ni aku jual macarons cara itali..rasanya sama cuma cara nak membuatnya je berlainan. macarons ni dibuat daripada serbuk almond, gula icing & putih telur. rasanya manis, rangup diluar, tapi cepat cair semasa didalam mulut bersama fillingnya:)

tadaa ni rupa macarons untuk raya.. hanya jual packaging  macam ni. order sekarang takpun selewat2nya 2minggu sebelum raya

yang atas ni contoh random colour yang akan dibekalkan dalam setiap balang..
dalam balang tuh korang akan dapat flavour seperti OREO, CHOC GANACHE, LEMON, PEANUT, VANILLA, STRAWBERRY, BLUEBERRY & CAPPUCINO.

sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu ketika raya, takpun boleh ganti hamper untuk dijadikan gift:) korang boleh google untuk tahu lebih lanjut apa itu macarons k..

BERMINAT? sebarang pertanyaan mahupun tempahan boleh email terus ke snifluscious@hotmail.my/sniffa93@hotmail.com. 


PICK UP 4/5 HARI SEBELUM RAYA DI SHAH ALAM YA. TQ:)


psst: tunggu next update about kuih raya kitaorg buat..almond london & biskut arab:)

8 cOmMeNtS:

edzlin007 said...

hmm ini kan...kalau hidang masa raya kat kampung, mmg best ni. (terbayang nenek, makcik2 yg tak pernah rasa :) )

zarffmalik said...

follow my blog ^_^

sniffa93_aznil4eva said...

kak edzlin~ aah best2.tapi manis macarons ni..

Cik Mira said...

adoii. dah la mmg tgh ngidam macaarons ni. kalo beli mmg utk makan sndrik je. tak de nk hidang utk raya hahhah. mahuuuuu!!

sniffa said...

sis. apa lagi.. jom tempah nak? hehe

saidatul_syamin said...

alaaaa. kite dok kelantan cane ?

sniffa93_aznil4eva said...

rasanya boleh pos. tp ada postage charge..

fairuzAhmad said...

benda ni tgk bahan2 pun dah taw,manis gile gamaknye..kalu kurangkan gula xmenjadik pulak yer..so,mmg tak rase nk makan.hehe (wat sakit ati je baca ye)..tp kaler mmg lawa..yg penting pastikan PEWARNA CAP BINTANG yg satu2nye halal dan diyakini.. :)