eh raya?

Friday, September 3, 2010

salam semua:) serious xperasan pun nak raya lagi seminggu je..tahun ni raya dekat shah alam, sorry xdpt raya kuching lagipun dah 2 thn raya sana.. semua mcm busy gila buat persiapan nak raya. jalan kat shopping mall semua sesak! *xsuka*kebanyakkan skola dah habis trial spm kan? tp area selangor lepas raya..masuk skola terus trial. adoii. fening2..tapi xpela raya2 jugak trial pon jalan jugak la..

semalam baru setel habis upgrade apa2 patut kat rumah ni, kemas dapur A to Z pun dah, tahun ni mcm meriah sket sbb kuih raya buat sendiri. yay! tapi benda yang belum setel pun byk n mesti buat mcm..

1
[kuih raya]
~fancy cookies~
~biskut arab crystal~
~choc chip cookies~
~cornflakes madu~
2
kemas bilik!

3
cuti ni jugak nak kena setelkan semua order tart untuk raya..harini je ada dalam 130 tart yg kena siapkan. 3 hari sebelum raya yang lain busy turun pasar..aku dok rumah masak,masak dan masak. so sape dok area dekat dgn pasar seksyen 6 shah alam..nak daging lembu fresh dtg la pasar sini ek:P


psst: baju raya n barang2 raya belum beli lg.. wahaa! thn ni kena cari baju kaler hijau cam epal kot. ada x yg sama kaler? hee update blog raya nanti:D

8 cOmMeNtS:

Zulfahmi Abidin said...

haha.fahmei pon tak perasan.tibe2 jer dah nak raye rupenyer....kah2...

sniffa93_aznil4eva said...

haha. :D

ELYN said...

eh sama lah kaler hijau epal! :D

sniffa93_aznil4eva said...

haha..sista. mcm xjumpa je baju ijau epal-_-

ni pon dpt kaler ijau apatah.. thn ni gurl mcm semua hijau tp lain2 je..

L said...

yesss. the tarts are soo deliciousss. nak mkn hari2, tp mak akak sibuk pesan suruh berjimat.hehehe. tp tk tau plak ade tart coco crunch. k ima tk bwk aritu. tp tkpe, choc still my feverett >.<

sniffa93_aznil4eva said...

haha. thanx kak lizie:)

hee xpa.. yg koko crunch tu saje2 je buat..:D

edzlin007 said...

wow! cun gile tart awk. kalau dekat, dah lama order ni.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin

sniffa93_aznil4eva said...

hee tq:)

sis kalau ada dekat2 sini nnti bole la order:)

slamat raya:D