buka puasa bersama uncle aznil n era:)

Saturday, August 14, 2010

CHICKEN RICE SHOP @ GIANT SHAH ALAM

mmg dah plan mahu pegi giant..beli barang dapur. dgr uncle mahu turun sana lagilaa buatkan ifa pun akan turun..tgh2 beli brg. smbil tuh beli revive rm something lepastuh automatik dapat 2 tiket free makan dgn krew2 era.fm..mula2 aku just dapat tgk jela org beli..xda duit time tuh. tapi kakak2 aku semua excited lebih n terus beli 2 pack revive n dptlah tiket free..xrugi apapun. just beli n 20 terawal dpt tiket tuh. thanx:)

to uncle aznil:thanx ek. dengar suara n tgk muka uncle pun dah boleh tahu uncle xsihat lagi kan..get well soon:) mcm2 nak tanya tapi ifa xsempat. nak mintak tulis something dekat buku ifa tapi xsmpat jugak. uncle pon kena balik cepatkan..ramai sgt yg nak snap pict dgn uncle-_-.

wahaa..harini semuanya mcm singkat je. alhamdulillah akhirnya dpt jumpa uncle aznil. wahai kak ima..jgn xcited sgt. takot tgk..ngee:D

10 cOmMeNtS:

fiD said...

wah! bukan men lagi,. suke dapat sesame yer :D

iklan:
ready stock contact lens serendah rm30 termasuk pos dan free lens case. Promo ramadan dan raya!

alinac lover said...

waaa..besh~

sniffa93_aznil4eva said...

heee. mestilah:D

sniffa93_aznil4eva said...

alinac lover::
yup2. best:) semua sporting.

ZACK ENTRY said...

haih, jeles2..kehkeh




latest entry Main Bowling Di Bulan Puasa

sniffa93_aznil4eva said...

aha. :) hee ni just benasib baik je..

Cik Akma said...

ewahh suke eh bbuke ngn uncle aznil ;)

sniffa93_aznil4eva said...

hee. suka2:D dah lama mau face to face baru dpt..

edzlin007 said...

best tak si ray dah hanif tu? happy fasting :)

sniffa93_aznil4eva said...

sis.. dua2 xbetul. hehe

okayla.. mmg dorg ptt dgn uncle aznil riuh pagi..