DONE!

Saturday, May 1, 2010

ta prasan skang dah kol 2pg. fuhh..akhirnya siap gak design utk memory page,majalah skool. seyes xdek idea ouh! dah r last minit...xpe2 janji aku dah tolong kawan2 aku ek:) cantek tak cantek blakang kira..sbenanya buat 3 design/page, 2 black n white version n 1 lagi kaler2. susah gak er rupanya nak buat benda alah ney dgn xdek photoshop n sewaktu dgnnya lagik. apa lagi..guna paint je r..n tulisan dr picnik:)

nak tunjuk tp xdpt nak di upload pulak..adoi. sori-_-[ganti gamba ney:D haha i love them~_~]

thelala:busy! okay nexweek mayb familyday..i hope*

5 cOmMeNtS:

LUKISAN PENA said...

tulisan dalam gambar tu menarik...selari dgn bangunan

selamat hari buruh untuk semua blogger (blogger tak cuti blogging ker?)
selamat hari buruh

miss hav0c said...

i lobe u tooo..eh silap hahaha

sniffa93_aznil4eva said...

::lukisan pena::
haha tulisa je ke cantek:D
blogger ta cuti:)

::miss havoc::
hehe

Cik Akma said...

nice photo okayy :)

sniffa93_aznil4eva said...

thanx ek:D