kek lapis 'our crazy'

Saturday, March 20, 2010

1
salam:D kelmarin kak ima tolong nek anek aku wat kek lapis astro. knapa astro? sbb meriah kot.sori x snap pict rupa kek lapis astro tuh..pastuh2 time kteorg dtg umah nek anek..kek lapis tuh dah siap.then ada byk pulak bahan2 wat kek tuh..apa lagi, kteorg seme menggatal cipta corak yg ntah camna tah rupanya..so trslah wujudnya kek lapis our crazy:D haha insyaAllah xlama lg kek ni akan berada dipasaran..rasanya? seyes sedap! ada rasa horlick2 sket..

[ni lapisan kedua..corak ntah ape ape tah]
[time ni nak bagi kek ni rata sblom wat layer sterusnya]
[akhir skali ni r rupa kek ni time bakar..]
haha yg plg penting..corak kek lapis yg kteorg wat mmg mnjadi lah..rupa bukan cam kat ats lah coz bila potong lain corak jadinya.

2
lastday kuching | jalan2 smpai kaki sakit

[cuba korang baca bawah ni..paham x? haha aku xpaham coz ni bkn bahasa srawak biasa]
[with izam mok..lalalalalalala]
[tgh2 kteorg jln..tenampak menatang ni..nak beli tp xjual. hehe]

so skang aku ngah fening pulak..artikel utk plbs/ulbs xtercari2 lagi..aha.. sape mau tolong oh!

14 cOmMeNtS:

a d r e y n i e e l i s y a said...

kalerful ooo kek lapis tuh..

ceria gitu kalo mo mkn...

saya_arief said...

nak kek manyak2..
buleh ka..?

sniffa93_aznil4eva said...

::a d r e y n i e e l i s y a::
hehe. aah warna warni..

::saya_arief::
boleh2..haha tp kena beli la.;D

sikzam99 said...

kalo nk kek lapis tunggu tau jgn x tunggu sebab ada brg yg x cukup....tp off kos kek lapis tu sedap!!!!mmmmm..pastu wkt jln tu kita org pun tertengok ada sejarah psl charles brooke x de bahasa melayu atau sarawak yg ada bahasa cina ngan arab dan iban....tp kita org faham sikit2 sbb bahasa iban campur ngan bahasa sarawak sikit...

psychopath said...

adek. ole2 ade kan?

Cik Akma said...

mak haihhh menggoda gila kek lapis tu. nakk nakk :D

sniffa93_aznil4eva said...

::zam::
apa hang merapu?? haha:)

::psychopath::
err..haha makanan byk r.

::cik akma::
yeah.
bole2..kena beli. nnti lau jual baru bole..coz skang xmencukupi brg utk wat kek ni.

edzlin007 said...

haha cake korang memang menarik lah

sniffa93_aznil4eva said...

menarik dan pelik kan..
haha

Anonymous said...

hahahaha... iqhzam merapu pe la agknye... bkn die buat pun kek nih if ade brg2 pun... at least die smangat tau trgkn kt cmua.... wah pasni umah jd kilang kek lapis... kne 2gu raya la nmpknye...

Anonymous said...

hahahaha... iqhzam merapu pe la agknye... bkn die buat pun kek nih if ade brg2 pun... at least die smangat tau trgkn kt cmua.... wah pasni umah jd kilang kek lapis... kne 2gu raya la nmpknye...

Su3y said...

A'skum sniffa...

Wah! kek lapis tu betul-betul memikat sesiapa saja yang memandangnya :)
Buat akak kecur air liur jer tau :P
Hehehe...

Syahrul Iman said...

wah..kek lapis tu nampak mcm mnyelerakan..xde jual lat kedai tu =)

sniffa93_aznil4eva said...

:kak ima:
huhu..tau xpe.
aah kita start jual kek lapis raya nnti r ek.

:kak su3y:
hehe.. ye er. bole lah..percubaan pertama:)

:iman:
thanx. aah xde jual kat kedai..