khas untuk kamu jugak

Thursday, February 18, 2010

salam semua. entry ni khas untuk manusia bernama Zulhimi Rosnin. aritu aku saje2 je mintak dia buatkan banner...ta sangka pulak bro buat betol2 en. time kasih tau..


ni lah bannernya..n aku dah tempek pon kat blog aku. smart2! nnti pasni ajar pulak cane nak buat eh..papepon slamat berkarya bro!:)

mood:ntah. arini aku dpt mcm2 seyh! nape ek??

10 cOmMeNtS:

ELYN said...

pelempang dari sis tak dpt lagi. nak?? hohohoh :D

sniffa93_aznil4eva said...

haha mmg nak kena kaki seyh!

ZulhilmiRosnin said...

ohoh~smart?terima kasih..

moga hidup kamu menjadi lebih kegilaan dan berwarna-warni lagi lepas nih.
tak menyusahkan pun nak buat.
hanya menggunakan idea2 dan bahan yg dikitar semula dari banner lama tu..hoho~

sniffa93_aznil4eva said...

yep smart:)
hee camtu pulak eh..

ouh tahu..nampak bro guna semula banner lama. papepon thanx again:D

ZulhilmiRosnin said...

hehe~!

kena aplikasikan gak kaler pelangi tu..
kalo takde, tak nampak langsung kewarna-warnian nama blog nih..
wat style transparent sket background bagi banner nampak lg luas..
n saja highlightkan perkataan 'crazy' ngan 'colourful' ngan warna yg mengambarkan perkataan tu..
font pun bagi gaya2 funky stylo n gila gila remaja sket..haha

baru ikut tema! hohoh~

Zuewairy said...

eh,, cantikla;)

sniffa93_aznil4eva said...

:ZR:
haha tau xpe.
semuanya org xreti bwat..kalau takat copy paste text tu reti la..tp selebihnya mcm highlight tulisan ta tau ouh.

:Zuewairy:
kan! tengs:)

L said...

eh nak jugak utk blog akak boleh? hahaha. update blog pun malas. ni kan pula nak banner.

L said...

eh nak jugak utk blog akak boleh? hahaha. update blog pun malas. ni kan pula nak banner.

sniffa93_aznil4eva said...

haha. bole kot..aha:P