last day skool^_^

Friday, November 13, 2009

salam;) skunk dah start cuti skola bg taon 2009..ehe;P tapi untuk yg exam SPM n STPM msh ada lagi lah en skola. xpe2 korunk wat exam dulu..pasniyh dah tak jd bdk skola dah then korang kira free jugaklah nanti.

cam biasa...lastday skool mmg ramai gaklah dtg skola. tapitapi klas aku yg ade dlm klas cuma 3 org je..so mmg teramatlah bosan. ape yg bole kteorg wat 'makanmakanmakan' jelahh. then sembang2 ngan makcik guard..sbenanya nak soh makcik guard bukak pagar. tapi last2 kne thn ngan makcik tu gak..jadi mmg blk lambat la td. bosann gila! lebih baek ta paya dtg skola ouh.ahaha

::bosan punya pasal ni lah kteorg wat slain makan::
[with cikgu Zurina tersayangg. ahakzz.cikgu pegun je tak gerak2]
okay lastly gud luck untuk semua yg exam SPM keyh! caiyok2 korunk! aku dah blank ta tau nak tulis ape eh..heee

3 cOmMeNtS:

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Happy Holiday,Fa! :)
Plan g coti2 Mesia kt mane?

sniffa93_aznil4eva said...

elo sis;D
ahaha. tade plan lagi..
abg n kkk ifa SPM lak.

mayb bln 12 baru ronde2 mesia..langkawi mayb=D

selebihnya join kem aje.

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Iffa..best tu g Langkawi..Kite pun pegi Langkawi last year rs rindu membuak2 lg nie nk ke sana!Rindu mknan kt sana,shopping2 kt sana,pantai & org2 kt sana yg sngt peramah!