tidakku sangka....

Sunday, October 18, 2009

LOKASI:KLANG
MASA:PETANG,18OKT09
PERKARA:MERISIK DAN BERTUNANG

elo=D entry kali ni aku saje letak tajuk "tidakku sangka.." coz cepat btl kan masa belalu n tetiba je abg sulung aku yg kteorg pggl 'abgBar' dah bertunang...sat lagi pejam celik pejam celik dah naik ats pelamin dah. eh lupalak abgba xnak bersanding ouh! aha oke simple2 aje keyh!=D apa2pon nasi minyak tetap penting. aduhaiii, tetiba pulak rasa nak melantak nasi minyak..hahaa...

okeyh Alhamdulillah majlis yg kteorg pada mulanya mmg taktau nak watpe coz adat bertunang n cane org betunang pon kteorg tak bape paham..lagi2 mak kteorg dah meninggal dunia lagi lah kteorg tak tahu nak wat apa tapi akhirnya semua berjalan lancar n xdek yg xkena.

haha okeyhlah aku xmau cite panjang2 meh aku tunjuk antara picture yg telah aku snap..aku xpandai sgt snap pict n juz guna camera canon Ixus 85 IS je so xbape nak cantek la ouh...layanzzz..
cakk;P heE dah ckp lah pict seme ni. nak upload punyalah lama! aha makanan yg dorunk masak mmg da best lah! ThAnX semua XD

12 cOmMeNtS:

ELYN said...

CONGRATS!! woah cantiknya tunang =D ifa bila plak? =P .. ala tak naik pelamin tak boleh masuk Nona TV3 ..hahaha

sniffa93_aznil4eva said...

haha. thanx ya!
ape cer...
sis lah dulu..langkah bendul kang ouh=D

aha tamo lah kua tv..malu ouh;p

kak iqhkha said...

syg eh aku xdew... besh gle...

sniffa93_aznil4eva said...

haha. lek r bru tunang ouh;P

wekkk

loq said...

waaa
dah besar ye abg ko ...
dah bertunang dah pon..
congrats..

sniffa93_aznil4eva said...

haha.
nama pon abg kena lah besar ouh.

thAnx atok!

Mr. Cuz said...

la ingatkan tuan pnye blog yg bertunang..hehe
smpaikan salam tahniah cuz kpada abgba..(btl x ejaan)hehe

sniffa93_aznil4eva said...

haha.
empunya blog niyh masih muda okay;D
baru 16 thn kott.

emm abgBAR..tertinggal "R"..
kalo jwb kat blogger hunter camni..sah free2 ta dpt makah. heE

chipsmore said...

woww..cantiknya ;)

sniffa93_aznil4eva said...

heE. thanx sis;D

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Ifa..Waahh!Cantik nye gambar majlis bertunang Abg Ifa neh..Siap da nmpk mcm kenuri,hantaran pun gempak..Kek yg Papa Ifa hadiahkan tu sngt lawa,lh!

sniffa93_aznil4eva said...

haha elo sis.
majlis ni simple je ouh..
cuba bygkan hantaran pon 1hari sblom majlis bru tehegeh2 mahu cari ouh;P

heE. thanx yep=D