M'sia Vs M.U n APM

Saturday, July 18, 2009

M'SIA VS M.U

fIrstlY agaK kecEwa r xpat nak JoIn kaT bkT JaLiL..w'pUn dah mcm2 contest dah try nak mng tikeT..haHa xkesahla janJi dpT tgK LIVE kaT Tv. aWl2 lg akU dah TerpAcAk Kat DpN tv...aKu laK yg BeDebAr2 Tgk dOruNk men! aKu Mmg MinAt M.U gILo tp bIler Tgk M.U lwn M'sIa ofcozlah aku sokong M'sia!

n ReSulTnYe[2-3] mmg xMenGhampakan lah coz M'sia men Kira HebAt cuma Kne UsAha sKet Lg KasI kUat sKet! ChAiYok2 M'sIa!!! utK M.U lak..CoNgrATz n Hope W'pOn TanPa C.RoNaLdo sTill GEmPaKz oke! so,korunk tgk x.. ape lak pendpt korunk tntg gamez niyh?

ANUGERAH PLANET MUZIK[APM]

Thn ni APM wat kat Indonesia pulak...konsep thn ni lebih kpd planet r kan. mmg menariklah konsep niyh..dengan adanya pentas yg bertingkat nmpak KoOl je..dari segi rekaan pentas mmg SUPERB! tp bg aku thn ni punya APM xbest lorh....cam terabur je then sound system dia xbape nak oke n xhapenink ouh! ape2pon muncul UNclE AznIl sbG pengacara tu yg wat aku nak tgk tuh..tu pon kluar kejap2 je adoiI!..heE. Anyway CONGRATZlah utk pemenang2 yg trima award cam Aizat,Dato' Siti n so on. hopE thn dpn Nye gempakz la...!

wHat EvEr MoOd R U nOw..
jUz HoPe kOrUnK SmIle AlWaYZ Keyh!

4 cOmMeNtS:

penjenayah merah jambu. said...

hey-hey adik,sokong MU ke mesia?
kalau mencurang dengan mesia kena buang negara tau..haha..

sniffa93_aznil4eva said...

haha. tyme gamEz tuh mestilah sokong mesia!
ikhlas dari hati tau niyh...cewahh! hahak;P

MiszMama@Haslinda said...

m.u fan lah plak! ingat setia ngan aznil jek! alahai..tak bestlah tgk match ari tu. mesia main 100%, mu main 30% je..tu pun mesia kalah..

sniffa93_aznil4eva said...

haha Aznil itu mmg pastilah.
m.u pon sokong jgk;P

hehe. aah. tp oke latuh..